Shoppings

Nyt olisi viime viikonloppuisen ostossaaliin esittelyn vuoro. Mitään super ihmeellisyyksiä ei tälläkään kertaa tullut laivalta ja Tallinnasta löydettyä, mutta oikeastaan hyvä niin - nämä mun suht vähäiset shoppailut on sitäkin mieluisempia, ja hutiostoksilta tuli vältyttyä täydellisesti.

lancome_effected
Mun tarkoitus oli ostaa tax freesta Lancomen ripsari Alber Elbaz -kokoelmasta, mutta hinnat hipoi kolmeakymppiä ja muistelin että Feel Uniquessa hinta on huomattavasti edullisempi, 23 puntaa. Ja oikeinhan mä muistin. Innostuin kuitenkin testailemaan Lancomen hyllyn edessä meikinpohjustustuotteita, ja tämä La Base Pro vaikutti aikalailla just sellaselta mitä olin etsinytkin. Eikä tarvinnut onneksi pettyä, käytössä tuote osoittautui täydelliseksi. Nyt pysynee meikit paremmin paikoillaan kasvoilla kesähelteidenkin yllättäessä, heh. :p

prada1_effected
Siinä laivan kosmetiikkaosastolla tovin jos toisenkin pyöriessä huomasin, että tämän hetkisestä lempi hajuvedestäni, Pradan Candysta, on ilmestynyt kevyempi edt-versio. Sehän piti sitten tietysti ostaa - viime joulun tienoilla ostamani parfyymi kun on aika vilkkaaseen tahtiin huvennut pullosta. Nykyään käytän tosi harvoin mitään muita tuoksuja vaikka mulla niitä monen monta onkin, oon vaan niin tykästynyt nyt tähän vaniljaiseen Candyyn. :)

prada2_effected
Parfyymiversio pääsee nyt kesälomille ja otan sen sitten taas syksymmällä uudestaan käyttöön! ;)

treacle_effected
Tallinnan päässä Stockalle oli pakko tehdä täsmäisku näiden iiiiiiihanien Treacle Moonin tuotteiden toivossa, ja kyllähän niitä onneksi sieltä löytyikin! Viime vuonna ostin tuollaisen kookoksen tuoksuisen suihkugeelin, ja vasta ihan hiljattain jättikokoinen 500ml:n pullo tyhjeni lopullisesti. Treacle Moonilla on vaikka mitä ihanan tuoksuisia juttuja valikoimassaan, mutta kyllä tää kookos taas vei voiton. Nyt piti ostaa suihkugeelin lisäksi myös kuorinta-aine ja vartalovoide. :) Eikä nää putelit rokottaneet lompakkoa kuin n. 15 euroa yhteensä. 

viinit_effected
ginger_effected
Juomapuoli - check. :D

lullu_effected
Joku utelias kurkki oven takana kun kuvailin pihalla ostoksia. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti