Ei mua kukaan nää, mä oon invisible man

Joskus omasta garderobistansa voi tehdä ihan älyttömiä löytöjä. Mä siivosin tänään vaatehuoneeni perusteellisesti samalla kun laittelin syksyisempiä vaatteita esille ja kesäjuttuja laatikoihin. Innostuin kurkkimaan myös kenkäboksien sisältöä... OH MY mitä meninkään löytämään!! 

mmm
En rehellisesti sanottuna enää ees muistanut, että multa tällaisetkin löytyy - viime vuonna H&M:n nettikaupan aleosiosta pelastetut Maison Martin Margiela -yhteistyömalliston järisyttävän päheät bootsit! Muistelisin maksaneeni näistä n. 40-50€, mikä on ihan naurettava summa siihen nähden että ovh. taisi keikkua siinä 250-300 euron paikkeilla, en nyt tarkalleen enää muista. Kengät on aitoa nahkaa, ja vieläpä ihan laadukkaan oloista sellaista. Ja tuosta pleksimuovisesta läpinäkyvästä kiilakorosta nyt ei tarvitsekaan sanoa yhtään mitään... ihan överit kengät, ja sehän sopii mulle paremmin kuin hyvin! 

Yhdessä vaiheessa taisin kyllä harkita näiden myymistä, mutta onneksi en jaksanut kaivaa bootseja esiin tuolta sekamelskasta (joka kulkee myös nimellä vaatehuone). Eihän näitä nyt voi mitenkään myydä! Sen sijaan se mitä voisin näille tehdä, on alkaa tepastella kengissä ympäri kämppää jotta askellus alkaisi sujua vähän luontevammin näin korkeissa koroissa. Kyllähän toi kiila on aikalailla se pelastava elementti ja tekee kengistä hitusen tukevamman tuntuiset jalassa, mutta treeniä silti tarvitsen. ;) Kenkien pohjatkin on hemmetti soikoon nahkaa, joten suutarilla täytynee käydä asioimassa ennen varsinaista käyttöönottoa.

Postaan kengistä ehdottomasti lisää kuvamateriaalia myöhemmin! Mun mielestä nappasin jokusen kuvan näistä jo silloin kuin hain paketin postista (...alkuvuodesta :D), mutta jos en niitä enää löydä läppärini syövereistä, otan ehdottomasti uusia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti