S.O.S Sense of Style

lookbook_gallery_02
lookbook_gallery_01a
lookbook_gallery_03
lookbook_gallery_05
lookbook_gallery_04
Huomasin, että ensi kuussa myyntiin tulevan Matthew Williamsonin Lindexille suunnitteleman S.O.S Sense of Style -malliston sisältö on jo kokonaisuudessaan nähtävissä Lindexin nettisivuilla, ja luonnollisesti mun piti heti tsekata, löytyisikö jotain mahtavuuksia kun kuitenkin on mun lempparisuunnittelija kyseessä hihih. Täytyy sanoa, että ainakaan toistaiseksi en nyt ihan täpinöissäni oo. Siis joo, tosi kivoja vaatteita ja asusteita mallistossa on, mutta ei oikeastaan mitään sellaista WOW toi on aivan pakko saada keinolla millä hyvänsä. Neljän vuoden takaisesta MW for H&M -yhteistyömallistosta olin paljon enemmän innoissani. Tosin, kyseinen mallisto tulikin myyntiin keväällä ja täten oli täynnä räikeitä värejä ja kuoseja, josta mä kovasti tykkään. Totta kai syysmallistot on usein hieman maanläheisempiä värimaailmaltansa, mutta jotain hieman överimpää olisin tältä Lindex -kollaboraatiolta vielä kaivannut. Saattaa tietysti olla, että aikani noita tuotekuvia katseltua sieltä yhtä äkkiä joku tuote iskeekin, että hei toihan onkin ihan mielettömän upea luomus! :D

Mallisto koostuu yllättävän laajasta skaalasta vaatteita ja asusteita, ja sen näkee TÄÄLTÄ kokonaan. Tässä kuitenkin vielä mun omia poimintoja kollaasien muodossa: 
mw6
mw7
mw5
mw4
mw2
mw1
mw3
Lemppareita näistä lienee musta mokkaclutch, nahkatakki, tekoturkisliivi sekä sininen jakku. Eli aika perus jutuista täällä tykkäillään eniten; jostain syystä noi kuvioluomukset ei nyt niin hirveästi kolahtaneet. Onhan esimerkiksi tuo kukkakuosinen mekko pitkillä hihoilla upea, mutta kun kyseessä on kaikista maailman suunnittelijoista juuri Williamson, olisin kaivannut vielä lisää jonkinlaista särmää, erikoisuutta ja näyttävyyttä.

Kuten viime vuonna Missoni for Lindex -mallistossa, on nytkin tulossa myyntiin luomuksia naisten lisäksi myös pikkuisille prinsessoille:
mw8

Mitäs te tykkäätte MW:n ja Lindexin yhteistyön tuloksista? Aiotteko kenties ostaa jotain mallistosta? :) 

2 kommenttia: