If you want to destroy my sweater, pull this thread as I walk away.

mkop
Kenzon tikru (200€) ja Zoe Karssenin kermojen kerma (100€) - kenties tämän hetken himoituin paitakaksikko? 

Collegepaidat. Käsi ylös, kuka teistä olisi osannut muutama vuosi takaperin aavistaa, että jonain päivänä kollarikankaiset puserot keikkuvat trendien kärjessä? Tuskinpa monikaan, ei meikäläinen ainakaan! Mutta niin vaan Kenzo, Balmain, Givenchy, Jason Wu sun muut kumppanit tekivät sweatshirtista omat high-end versionsa - ja nyt niitä luonollisesti löytyy kaikkien vähänkin itseään kunnioittavien puljujen valikoimassa. Jokaiseen budjettiinkin löytyy varmasti sopiva, nimittäin hinnassa sen ensimmäisen numeron perään voi lisätä yhdestä kolmeen kappaletta nollia - jos siis  vaan siltä tuntuu! ;D Mä kuitenkin innostuin nyt selailemaan lähinnä noita kohtuuhintaisempia yksilöitä läpi, ja tässäpäs olisi näitä mun poimintoja: 

H&M
hmm
39,95€ / 19,95€

NELLY
nellyt
River Island 37,95€ / Selected Femme 49,95€

MANGO
mango
29,95€ / 19,95€

BOY LONDON
boyy
£60 / £55 / £60

ASOS
asos6
French Connection £65 / Needle & Thread £75

asos5
Criminal Damage £40 / A Question of Organic £75

asos3
Reason £55 / Dimepiece £50

asos2
kumpikin paita Local Heroes, £45/kpl

asos1
Reason £55 / Comme Des F Down £55

Kaikista päheimmät collegepaidat löytyy mun mielestä ehdottomasti Asosin super laajasta valikoimasta. Niistä mun suosikkeihin kuuluu ylläriylläri Local Heroesin Will die with 72 cats -paita ja Reasonin Ain't Laurent without Yves -paita, vaikka eipä esimerkiksi tuo H&M:n strasseilla somistettu kollari ole hullumpi sekään! Toistaiseksi en kuitenkaan oo päätynyt tilaamaan yhtäkään näistä, vaan odottelen seuraavassa H&M-paketissa saapuvaksi aivan tuiki tavallista collegepaitaa. Oon jo valehtelematta vuoden päivät koittanut löytää kivan perus collegepaidan yhtä diy-projektia varten, mutta en oo bongannut sellaista sopivan mallisena ja täydellisen tummanharmaassa värissä. No nyt tärppäs, ainakin toivon mukaan! :) Tästä mahdollisesti lisää myöhemmin, kunhan saan paidan käsiini ja tuunattavaksi. Saatan myös tehdä pitkästä aikaa vähän Polyvorella inspiskollaaseja tänne, mistäpä muustakaan kuin niistä kollareista. :)

PS: The Business of Fashion -sivulta löytyy mielenkiintoinen juttu kollaripaidoista ja niiden suosiosta, TÄÄLTÄ.

PPS: Muistakaa toi edellisen postauksen Zalando-arvonta, vielä pari päivää osallistumisaikaa jäljellä!! Voittomahdollisuudet näyttäisi olevan todella hyvät kun kommentteja on vasta muutama... :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti