11 vastausta & 11 faktaa

IMG_6056
Postauksen kuvituksena toimikoon Lindexin statement-kaulakoru, joka on alelöytö muutaman viikon takaa. ;)

Sain Haaveisto-blogin Elliltä tämmösen haasteen, jossa mun on tarkoitus vastailla 11 Ellin laatimaan kysymykseen ja kertoa sen jälkeen 11 faktaa itestäni. Kiitos haasteesta! Tässäpäs näitä vastauksia. :) Oon nyt tositosi laiska enkä jaksa haastaa ketään. 

1. Lemppari blogit?
Lemppareita on tosi paljon, mm. Style Scrapbook, The Blonde Salad, Tuula, Kayture, Chicmuse, 5 inch and up, Yummy, Mungolife, Strictly Style, PS I Love Fashion, Mariannan, Lainahöyhenissä, In my ballerines, Jonnamaista, More than letters ja tietysti Haaveisto!

2. Parasta ja huonointa bloggaamisessa?
Parasta on se, että tää on loistava kanava jonne höpötellä kaikista kevyistä ja pinnallisista (ja välillä vähän vähemmän kevyistä ja pinnallisista) asioista, jotka mielessä liikkuu. En usko että mun kavereista kukaan jaksaisi jatkuvasti kuunnella, kun YSL sitä, Fendi tätä jne, vaikka tietty materiastakin välillä tulee jauhettua. Blogimaailmassa samanhenkiset löytää usein toistensa blogeihin ajatuksia vaihtamaan, ja se on just hienoa! Huonointa on ehkä se, että sillon kun on viis miljoonaa postausideaa, ei oo aikaa toteuttaa niitä, ja sillon kun ei oo ideoita niin aikaa kyllä piisaisi. :D

3. Ruokabravuurisi?
Hmm, kai se sitten on se kanavuohenjuustosalaatti kun kaikki sitä aina tuntuu kehuvan. :D Ite tosin oon jo aivan kyllästynyt siihen.

4. Huonot tapasi?
Mulla on paha tapa suunnitella ja ideoida kaikenlaista, mutta toteutus useimmiten tuppaa jäämään. En oo kauheen käytännöllinen ihminen.

5. Säästätkö rahaa tällä hetkellä johonkin tiettyyn?
Joo! Lähiaikoina olisi tarkoitus lahjoa itseäni uudella laukulla. Ihania vaihtoehtoja on vaan niin paljon että pitää vähän pohdiskella vielä, mitä oikeasti haluan seuraavaksi. :)

6. Oletko koukussa johonkin, mihin?
Mulla tulee vaan syötävää mieleen :D No, Pirkan grillijuustoon, Valion kreikkalaiseen jogurttiin ja Läkerol Cactus-pastilleihin.

7. Jännittävintä/hurjinta, jota olet kokenut?
Loppujen lopuks en oo mitään kauhean jännää ja hurjaa kokenut koskaan, ei tuu ainakaan mieleen mitään erikoista.

8. Mitä valmistaisit avokadosta?
Varmaan ihan vaan salaattia seuraavanlaisella kokoonpanolla: jääsalaattia, paprikaa, punasipulia, kurkkua, kanaa ja grillijuustoa. Mahdollisesti bonuksena vielä aurinkokuivattua tomaattia sekaan. :P 

9. Milloin olet viimeksi saanut postikortin?
Oliskohan ollut viime jouluna? Tosi harvoin tulee kortteja saatua, enkä kyllä kovin aktiivisesti niitä itsekään lähettele.

10. Joululahjatoiveesi?
Vuosi vuodelta käy vaikeammaks antaa vastausta, kun tätä kysytään. :D No aloitetaan nyt vaikka konvehtirasioista, Wiener Nougat ja Maraboun Paradis on ihan must! Hajuvesilahjat on aina ihania, ja äiti onkin jo luvannut sellaisen mulle ostaa. Pentikin porokuvioiset glögilasit olis jotain niin ihanaa! Lahjakortit on aina varma valinta, samoin kuin leffaliputkin. Acnen Canada -kaulahuivi tummanharmaana tai viininpunaisena olis mahtava, mutta sen todennäköisesti tuun itse hankkimaan, en kehtaa sitä keneltäkään toivoa.

11. Mitä näet, kun katsot oikealle?
Takan, jossa palaa tuli. 



Ja sitten ne 11 faktaa, jotka oli hirveen vaikeeta keksiä.

1. Oon ihan kamalan kömpelö! Välillä tuntuu ku olisin joku tosielämän Bridget Jones konsanaan. Mikään ei pysy mulla kädessä ja oon aina törmäilemässä, kompuroimassa, sotkemassa... the list goes on and on. En varmaan ikinä tuu olemaan sellainen ladylike -nainen, ihan vaan jo käsittämättömän kömpelyyteni takia. :D

2. Teininä mulla oli yli 10 rengasta korvissa, ja yhdessä vaiheessa oli lävistys kulmassa, myöhemmin nenässäkin. Nykyään yhdet korvikset riittää, tosin lisäksi mulla on kaks korua oikean korvan rustossa.

3. Oon kuunnellut 12-vuotiaasta saakka räppiä. Nuorempana kaikki aina jaksoi hokea mulle, kuinka se mun räppivaihe tulee vielä menemään ohi iän myötä. Niin no, ens kuussa täytän 22, eikä kyllä oo vielä mitään merkkejä ollut siitä, etteikö tää "vaihe" tulis kestämään vielä hyyyyyvin pitkään. ;) Musiikkimakuni on kyllä hirveesti laajentunut vuosien varrella, mutta kyllä räppi on yhä se rakkain genre mulle.

4. Aiemmin mulla meni helposti jopa 50€ kuukaudessa kaikenlaisiin muoti- ja sisustuslehtiin, mutta nykyään niiden lukeminen on vähän jäänyt. Jos postilaatikkoon kolahtaa vaikka Elle, menee helposti useita viikkoja ennen kuin saan aikaseks lukea sen.

5. Oon koko päivän odottanut malttamattomana, että huomenna pääsen ostamaan eräältä savustamolta i h a n a a savukalasalaattia! Sitä kun iskee ruisleivän päälle, aijai.

6. Ennen mua ärsytti kauheasti ihmiset, jotka taukoamatta räplää hienoja puhelimiaan, jopa seurassa ollessaan. Hävettää myöntää, mutta nykyään oon itekkin ihan samanlainen! Okei, en mä nyt esim. ravintolassa kaverin kanssa ollessa kehtaa alkaa tekstailemaan jonkun kolmannen osapuolen kanssa, tai muutenkaan kun pitäisi osata olla läsnä jollekin tässä ja nyt. Mutta muuten tulee iiihan liian herkästi kaivettua puhelin esiin taskusta/laukusta kun on muutaman sekunninkin jouten tai joutuu odottelemaan, vaikka nyt kassajonossa tai liikennevaloissa seisoskellessa. Noloa kun on aina iPhone kädenjatkeena. Tästä pitäisi ehdottomasti opetella eroon!

7. Viime kesänä aamukahvista tuli mulle tapa, kun piti herätä jo kuudelta eikä silmiä meinannut saada auki sitten millään. Vahvaa kaffea kehiin, kiitos! Hiljattain kuitenkin totesin, ettei se kofeiini taida sopia mulle pätkän vertaa. Kun yhtenä aamuna kahvi jäi väliin pommiin nukkumisen takia, olo oli mitä loistavin pientä uneliaisuutta lukuunottamatta! Kädet ei tärissy ja olo ei ollu läheskään niin rauhaton ja hermostunut. Nyt oonkin ajatellut totuttautua aamukahvista pikku hiljaa pois.

8. Sinkki on muuttanut mun elämän - no, lähinnä ihon! Viime kesästä lähtien mun leukaan on tullut säännöllisesti kipeitä pahkuroita, joita ilmeisesti hormonifinneiksikin kutsutaan. Kokeilin vaikka mitä tököttejä, hiilarien karsimista minimiin ruokavaliossa jne, mutta aikaansaamattomana ihmisenä en jaksanut lääkäriin lähteä vaivani kanssa. Sitten luin yhdestä blogista, kuinka sinkki on auttanut bloggaajaa vastaasvassa ongelmassa. Ja niin taisi mullakin tapahtua! Oon pari viikkoa syönyt sinkkiä, eikä enää yhtä ainoatakaan näppyä ole tullut ihoon. Jee! 

9. Lempivärini on kirkkaanvihreä. 

10. Nukahdan parhaiten kippuralle käpertyneenä. :D Joo, tässä vaiheessa alkaa hieman mielikuvitus loppua... 

11. Tää vuosi on ollut yksi mun elämän kivoimpia, mutta mulla on sellainen tosi hassu tunne että ens vuodesta tulee vieläkin mahtavampi! :)

2 kommenttia:

  1. Tottakai siit tulee mahtava vuos, sustahan tulee KUMMITÄTI!

    VastaaPoista