Blothing Paper

IMG_8313
IMG_8343
IMG_8351
Long time no see! Tässäpä ennättikin taas hurahtaa lähes pari viikkoa ilman postauksen postausta... no, ehkä se on ihan fine sillä viime aikoina on ollut kaikenlaista jännää häppeninkiä. :) Siitä on mukamas jo yli kolme viikkoa kun sain huippukivoja uutisia, ja nyt tällä viikolla ne uutiset sitten viimein konkretisoituivat, jeii. Välillä tuntuu että pitäsiköhän jo nipistää itseään, onko tämmöinen tottakaan. Mutta sitten varsinaiseen "aiheeseen", eli Make Up Storen Oil Blothing Paper -kasvopaperiin jonka hiljattain ostin. 

Pettymys oli massiivinen kun huomasin, ettei The Body Shop enää myy mainioita Natures Minerals -puuteripapereita, joita muutama vuosi sitten sain blogin kautta testiin. Sittemmin ostin niitä itsekin, sillä ne olivat huippuja! 65 arkin pakkaus riitti pitkään käytössä ja oli varsinainen pelastus erityisesti kesällä, jolloin tällä raivostuttavalla sekaiholla on silloin tällöin tapana kiillellä kuin mikäkin diskopallo. Tavallisista kivipuutereista en oikein ole innostunut, sillä kukapa nyt haluaisi peittää meikkikerroksella liiallista rasvoittuvuutta, sen sijaan että kokonaan poistaisi talin iholta? Hrrrr. Puuteripaperit ovat olleet loistavia juuri siksi, että paperi imee itseensä rasvan, samalla jättäen jälkeensä kevyen puuterikerroksen ja näin ollen myös mattapintaisen ihon. Vaan nytpä niitä puuteripapereita ei niin vain enää löydykään - mokomat tuntuvat kadonneen tyystin ainakin paikallisten kauppojen hyllyiltä. Tietysti ulkomailta saisi moisia tilattua suht edullisestikin, mutta koska taannoin käyttöä papereille oli hetijustnyt eikä viikkojen päästä, poikkesin huvikseni Kicksissä epäonnisen TBS-reissun jälkeen. Siellä mulle iskettiin kouraan Make Up Storen näppärän oloinen muovikotelo, johon kätkeytyy metritolkulla kiiltoa poistavaa paperia. Hintaa tuotteella oli peräti 13€ mikä oli hyvin tyyristä mun makuun, mutta ajattelin antaa paperille mahdollisuuden.

Mikä sitten on tuomio? No, kyllähän näillä kiiltoa poistaa, mutta jos iho on päässyt rasvoittumaan hieman enemmänkin, paperia joutuu ottamaan aikamoisen palan ja täten rulla varmasti hupeneekin alta aikayksikön. Ja vaikka paperi tosiaan tekee tehtävänsä, olen silti jäänyt kaipaamaan enemmän mattaa lopputulosta - tässä paperissahan ei ole lainkaan sitä ohutta puuterikerrosta pinnalla, tosin johan tuotteen nimikin sen kertoo että tällä ainoastaan poistetaan kiiltoa, ei puuteroida. Syksyllä ja talvella tämä MUS:n blothing paper olisi varmaan ihan passeli tuote omassa käytössäni, mutta kyllä viimeistään kesän kynnyksellä lähtee britteihin pientä kosmetiikkatilausta menemään. Esimerkiksi Shiseidolla ja Lehcaresorilla on valikoimassaan puuteripintaisia kiillonpoistopapereita. Mikäli jollain on käyttökokemusta jomman kumman merkin papereista, kuulisin niistä mieluusti! :) 

// Sorry for lack of posts lately, I've been such a lazy blogger! There's just been so much stuff to do, or at least million things twiddling in my mind constantly. I'll sure get back to this blogging thingy anytime soon! In pics above you can see my latest makeup purchase; oil blothing paper by Make Up Store. I don't have time nor energy to write a long review but in few words; this MUS paper is great to remove any excess oil on your skin but still nothing like powder papers that The Body Shop used to sell sometime ago. I think the next product I'm going to give a try is either Shiseido's or Lehcaresor's powder papers, do you happen to have any recommendations? :)

3 kommenttia:

 1. Mä luotan edelleen, nyt jo yli kymmenettä vuotta, Rizla-papereihin. Ainut tupakkatuote, jota ostelen säännöllisesti. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, täytyy kai itsekin testata noita joskus! Puuteripapereita googlaillessa tulikin maininta rizzloista vastaan pariin otteeseen, mutta en sen kummemmin alkanut perehtyä. Mutta jos nyt kerran lukijaltakin tulee suositus... :D

   Poista
 2. Love it so so much :)

  Bisous from France,
  Sandy :)

  www.taimemode-fashionblog.com

  VastaaPoista