Imagine there's no heaven, it's easy if you try. No hell below us, above us only sky.

IMG_8479

IMG_8480
You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one. John Lennonin Imagine on sellainen biisi johon rakastuin päätä pahkaa jo heti ekalla kuuntelukerralla, joka muistaakseni ajoittui jonnekin yläasteen alkupuolelle. Aluksi fiilistelin kipaletta salaa, sillä tiesin isäni olleen nuoruudessaan The Beatles -miehiä pikkuveljensä kanssa - ja minä kun kapinateininä tapasin vastustaa vähän kaikkea ja kaikkia, niin eihän se tietenkään käynyt lainkaan laatuun että olisin pitänyt samoista bändeistä kuin oma poppoo. Vasta aikuisiällä oon tullut kaapista ulos asian suhteen. 

Yleisesti ottaen en edes ole mikään megaluokan Beatles/Lennon -fanaatikko, mutta Imaginessa vaan sattuu olemaan ne kaikki elementit joita täydelliseltä biisiltä saattaa toivoa. Melodia on rauhallinen, kaunis ja ajattoman yksinkertainen. Lyriikoissa on sopivassa suhteessa melankoliaa ja toiveikkuutta, eikä kukaan muu vetäisi vokaaleja Lennonia paremmin. Imagine toimii kaikissa mahdollisissa mielentiloissa, oli se sitten onnea, iloa, surua, stressiä, ahdistusta, v*tutusta, tykästyksen kaltainen oikosulku aivoissa tai yleistä ymmällään olemista. Mikään ei saa mua rauhottumaan samalla tavalla kuin Imaginen kuuntelu; tarvittaessa sitä voi soittaa vaikka päivän putkeen repeatilla (testattu on aikoinaan). Joten, siitä syystä tällainen tatuointi.

Korvan taakse tatuoiminen ei tuntunut muuten juuri miltään! Ajoittain pikkuisen nipisti jos jotakin tiettyä kohtaa piti värittää pidempään, mutta muuten tatuoimisprosessin ikävimmät asiat olivat lähinnä tatuointikoneen ääni korvan vieressä (olisi ehkä kannattanut kuunnella musaa) ja asento jossa oli pönötettävä makuultaan. Tykkään kovasti tuosta kohdasta tatuoinnille, sillä en itse näe sitä muuten kuin peilaamalla ja lisäksi sen saa helposti kokonaan piiloon yksinkertaisesti sillä että pitää hiukset auki. Samalla kuitenkin itse tiedostan, että jotain pientä ja jännää sieltä hiusrajasta löytyy. :)

// So, here's my new tattoo! It's inspired by one of the most beautiful and timeless songs in the world; 'Imagine' by John Lennon. Well, it was little bit unnecessary to point that out if you paid any attention for the tittle of this post. :D I got this tattoo inked on my skin last Saturday. Looooove it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti