2 x uusi takki

IMG_8228

Hiljattain takkiarsenaalini kasvoi parillakin uudella tulokkaalla: beigellä trenssillä ja kissimirrikuosisella tekoturkilla. Molempien ostopäätös oli jopa yllättävän pitkän harkinnan takana ja kuinka ollakaan, vasta kunnollisista alennuksista raaskin ne itselleni napata. ;)

IMG_8235
IMG_8247

French Connectionin Tabby Fur Collarless Coat kiinnitti mun huomion jo viime syksynä kun selasin merkin omaa nettikauppaa. Sittemmin takki palasi kummittelemaan Asosin ja Booztin valikoimassakin, mutta hinta oli varsin tähtitieteellinen; 260 euroa. Ajattelin että kannattaisi vaan suosiolla unohtaa koko täpläturkki, sillä todennäköisesti alessakin se maksaisi maltaita lähtöhinnan huomioiden. No, sitten tuli Booztin kevätalennuksien loppurysäys ja 70% ale tästä pitkään silmäilemästäni takista, ja sattuipa jäljellä olemaan enää tasan yksi kappale haluamassani koossa... joten joten, tässä sitä nyt ollaan - ensi syksyn ja talven lempitakki on jo hyvissä ajoin tsekattuna. :D Ostin takin koossa S, ja yllätyin totaalisesti kun sovitellessa hiffasin että hitto, sehän mahtuu jo nyt hyvin päälle! Hassua, en ollenkaan miellä itseäni s-kokoiseksi, hyvä jos mediumiinkaan oon vielä täysin tottunut. :D Toki voi olla että takki on tarkoitettu hieman oversize -mallisena käytettäväksi ja siksi se on jo nyt "sopiva", mutta Booztin sivuilla neljästä kokoarvostelusta kaksi oli rankannut takin olevan normaalia naftimpaa mitoitusta... puolestaan yksi ääni oli mennyt normaalille ja yksi ääni normaalia isommalle mitoitukselle. Noh väliäkö noilla, oon joka tapauksessa super tyytyväinen löytööni; toivotaan vaan ettei se ensi syksynä oo jo turhankin oversize jos kun laihduttelen tästä vielä lisää. :D 

IMG_8248
IMG_8257

Myös H&M:n klassista trenssiä olin ehtinyt tiirailla jo hyvän tovin ennen kuin se lopulta tuli -30% alennukseen hetkellisen tarjouskamppiksen merkeissä. Sitä kampanjaahan minä en voinut mitenkään ohittaa, varsinkaan kun uudelle trenssille oli jo ihan oikeaakin tarvetta! Mun vanha musta trenssi alkaa nimittäin olla jo turhan väljä ja joutaa lähiaikoina kirppiskasaan. Kyllä sitä ehkä hetken voi vielä käyttää, mutta omasta mielestäni trenssi on sellainen takki johon väljyys ei sovi, toisin kuin vaikka parkoihin jne. Tykkän tästä beigestä kaunokaisesta, sillä se on just sopivan pituinen ja materiaaliltaan paljon napakampaa kuin aiempi takkini.

// I recently bought two new coats; French Connection fake fur from boozt.com and trench coat from H&M. Love them both!

1 kommentti: