Because I'm happyyyyy!

IMG_8012
Aprillia, syö silliä! Kuravesi kannattaa todennäköisesti skipata, siinä lienee kamalasti bakteereja vaikkei pikkulapset sitä aina täysin ymmärräkään. Onkos teitä narrattu tänään mennen, tullen ja palatessa? ;) Mä menin aamulla rähmäsilmäisenä lankaan ja hetken jo aivan oikeasti uskoin FB-uutista jossa eräs mun lemppari indie-räppäri ilmoitti lyövänsä hanskat tiskiin musiikinteon suhteen. Ehdin olla ihan hyvän tovin haikealla tuulella, kunnes hiffasin mistä on kyse. Jälkijunalla paikalle porhaltaminen on aina ollut se mun juttu!

Totta kai kaikista mahdollisista päivistä juuri kansainvälisenä narraamisen ja keppostelun päivänä sain tietooni aivan ä l y t t ö m ä n  loistavia uutisia... en ihan oikeasti tiedä, miten päin tässä edes pitäisi olla kun oon koko ajan vaan niin innoissani. Tekisi suunnilleen mieli juosta pihalle ja vetää kadulla jotain crazy cat ladymaisia hc-voitontanssimooveja - ja hei, siellä sentään vielä äskettäin satoi golfpallon kokoisia rakeita! Ei todellisuudessa vallitseva kolea ja kaikin puolin mälsä sääkään saa nyt masentumaan kun toinen jalka on jo pastellein väritetyn hattaramaailman puolella, khihih. Mutta kuten muuan toveri sanoisi; ei nyt viitsi aivan totaalisesti jinxata tätä juttua, eli otetaanpa vaan aivan rauhassa ja edetään malttavaisin mielin kohti uusia tuulia. Äh ja mitä vielä, sanoinko jo että oon innoissani? :D Nyt jos koska idioottina virnistely on täysin perusteltua hommaa.

Leppoisaa ja auringonsäteiden täyteistä huhtikuuta! 

// It's April Fool's Day and of course from all possible days of the year it was exactly today when I got some unexpected but very welcome news. Right now I'm way too excited about everything so I really wish this thing wasn't meant to be just some nasty joke that I can't understand as a kind of double blonde; physical and especially mental. :D Well, we'll see what happens!

1 kommentti: