3 x kaunis laukku

300515bags
Menipäs yllättävän pitkä aika niin, etten oikein osannut innostua mistään "uusista" laukuista - siis kehitellyt itselleni kunnon fiksaatiota että wow, tuommoinen kelpaisi omankin laukkukokoelmani jatkeeksi. Sinänsä tämä ei ole ollenkaan huonompi juttu, sillä kyllähän niitä pitkäaikaisempia laukkuhaaveita on kertynyt jo... noh, aika monta. ;) Mutta kuten ehkä arvata saattaa, nyt jotain kivaa on osunut silmään: ihan lähiaikoina oon törmännyt peräti kolmeen kauniiseen laukkuun, jotka ovat palanneet silloin tällöin mieleen kummittelemaan. LV:n valikoimasta mut on onnistunut hurmaamaan salkkumainen Concorde sekä mini HL (Speedyn pikkusisko), ja Calvin Kleinilla ihastuttaa krokokuosinen mini Bea crossbodylaukku. Näistä yksikään ei taida olla mikään käytännöllisyyden huipentuma, eli aikalailla perus: "mutta kun se vaan näyttää niin kivalta". :D

Louis Vuitton Concorde

lv concorde 1
lv concorde 2

Tämän laukun olen bongannut jo aiemmin Style Scrapbookissa, mutta nyt eräässä tuoreessa postauksessa kiinnitin siihen aivan uudella tavalla huomiota - hitto miten upea laukku! Tällaiset kulmikkaat/boksimaiset laukut ovat vieneet täysin mun sydämen laukkurintamalla, ja siksipä esimerkiksi Sophie Hulmen laukkuja tulee melko tiuhaan kyyläiltyä eBaysta. Sellaisen hankinta olisi muuten jo ihan töidenkin puolesta perusteltua; nimittäin tarvitsisin laukun johon saa tarvittaessa läppärinkin mahtumaan helposti. ;) Tämä LV:n Concorde nyt ei tietenkään siihen kykenisi, mutta joka tapauksessa tässä on laukku, joka houkuttelisi joskus kotiuttaa esim. vintagesivusto Vestiaire Collectiven tai kotoisasti eBayn kautta. Concorde ei vaikuta olevan kovin "himoittu" laukkumalli LV:ltä, joten hyväkuntoisenakin sen hinnat ovat huomattavasti kohtuullisempia kuin vaikkapa Speedyn, Neverfullin ja Alman.

Louis Vuitton mini HL

lv mini hl

Tästä laukusta ei netistä meinaa löytyä kivoja kuvia, mutta tuossa yllä on Clara Alonso oman ikkupikkuisen vuiskansa kanssa. Mun Korsin mini Hamilton on ihan täydellinen laukku varsinkin kesällä, mutta vihreän värinsä puolesta se ei luonnollisestikaan sovi kaiken kanssa yhteen. Tämä monogram-kuosinen LV olisi hyvin neutraali vaihtoehto asuun kuin asuun, ja se olisi helposti yhdistettävissä myös räikeisiin sävyihin. Mini HL:ää myydään ilman hihnaa, joten sellainen pitäisi erikseen hankkia jotta pääsisi käyttämään laukkua crossover-mallisena.

Calvin Klein Bea croc mini crossover

ck bea 1
ck bea 2

Enpä ole pahemmin katsellut Calvin Kleinin laukkuja aiemmin, mutta Booztin sivuja selatessa tämä pikkusöpöläinen tuli vastaan ja tykästyin siihen oitis. Kuten LV:n mini HL, myös tämä laukku sopisi värinsä perusteella lähes kaikkeen. Musta on kaikessa tylsyydessään niin ihanan turvallinen valinta. ;) Tosin, vaikka tämä laukku ei erotukaan värinsä puolesta massasta, sen yksityiskohdat tekevät siitä kuitenkin kaikkea muuta kuin pliisun. Pidän noista kultaisista metalliyksityiskohdista ja krokokuosisesta, hieman kiiltävästä pinnasta. Minikokoinen CK olisi tämän laukkokolmikon edullisin tapaus ja samalla myös helpoiten saatavilla, vaikka nyt sieltä Booztilta. LV:n laukut puolestaan ovat vintagenakin huomattavasti tyyriimpiä, ja niiden perään voi joutua kyttäilemään pitkiäkin aikoja jotta eteen tulee varmasti aito, hyväkuntoinen ja suht kohtuullisen summan pulittava yksilö. Täytyypä siis jäädä pohdiskelemaan, olisiko kenties tämä Calvin Klein kesän 2015 the laukkuostos. :)

// My latest bag obsessions? LV Concorde, LV mini HL and Calvin Klein Bea croc mini crossover. All these three bags are amazing in their own way; my favorite might be the Concorde because lately I've been drooling over bags with boxy structure. But since it's summer time now, a small crossbody bag would be a great option too. Whatever I end up buying next, I really hope that I don't manage to develop even more silly and oh-so-expensive bag crushes for a while... :D 

1 kommentti:

  1. Beautiful - everything is so pretty! Love these! :)

    Layla xx

    www.sprinklesofstyle.co.uk

    VastaaPoista