Miks sun käsi tärisee jos tausta rätisee? Häiritteeks toi niin paljon, öitä siin sit valvot. Mee ittees jos taas kohta laadusta flippaat ku aamusta kittaat, sun maailma on musta, susta.

110515_1
110515_2
sunnies - Ray-Ban
earrings - vintage
faux fur vest - Vila
blouse - Mango
jeans - Gina Tricot
clutch - Bvlgari
boots - Maison Martin Margiela x H&M

No huhhuh, nyt on näytillä jotain esihistoriallista tässä osoitteessa - äidin nappaamia asukuvia! Mua vähän harmittaa kun viime aikoina blogitouhu on ollut aavistuksen jäissä, ja sain sitten idean että mitäpä jos porukoiden luona maalla käydessä napsisi vähän asukuvia "varastoon" ja sitten julkaisisi niitä outfit-postauksia silloin kun ei ole aikaa, intoa tai energiaa alkaa muuta kirjoittelemaan. Tässä nyt sitten olis ekat kuvat. On aivan kamalan hankalaa "poseerata" silloin kun kyseessä ei ole random selfie tai itselaukaisimella otettu kuva, vaan tiedostaa koko ajan että siinä kameran takana on joku ihka oikea ihminen varjostamassa mun idioottivirneitä ja hassuja pönötyksiä. Mamma kuitenkin totesi hauskasti mun pahoitellessa epäluontevaa olemustani kuvatessa; "jos oon nähnyt sut syntyessä naama punasena niin EHKÄ mä kestän tämänkin homman". Hahah. :D Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille, meikäläinen suuntaa tästä nyt töihin!

// Long time no see outfit posts! This is very special moment in my blog's history; these photos are taken by my lovely mom. :D Have an awesome Monday everyone!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti