Jag har shoppat pt. 234567

IMG_6731

Vaatehuoneeni rytkyvalikoima on laajentunut lähiaikoina niin treeni- kuin kesäreleiden osalta. Viime palkkapäivän jälkeen heittäydyin hurjaksi ja tein kunnon täsmäiskun kauppohin; kävin hakemassa ne jutut joita olin ehtinyt kuikuilla jo useamman kerran. Ja mitään ylimääräistä ei tarttunut matkaan, hyvä niin! Vaateostoksilla se pitkä jahkailu toimii hienosti; kun malttaa harkita ostosta viikkokausia, todennäköisesti se vaate tulee sitten oikeasti käyttöön jos sen päättää lopulta hommata. Sitten taas jos jotakin tulee ostettua villisti ex tempore, päädyn aika monesti palauttamaan ostamani tuotteen kun ei sille ostokselle vaan meinaa löytyä järkevää käyttöä.

IMG_7151
IMG_7150

Ei oo päähineen mallilla väliä, tuppaan näyttämään hatuissa aina poikkeuksetta dorkalta. Mulla on iso pää ja paksu tukka, joka tursuilee lätsän reunan alta epämääräisesti joka suuntaan. :D Nyt kuitenkin päätin luopua eitääsovimulle-eitääsovimulle -mantrasta ja hommasin lippiksen, wohoo! Sellainen mulla on ollut viimeksi räppiaikoina, oisko siitä 7-8 vuotta ainakin. On se vaan älykkäämpää suojata pääkoppansa silloin, kun oleilee pidempiä aikoja auringonpaahteessa. New Eran lippis löytyi Stadiumista ja pulitti 27,95€. Vaikken maastokuviosta välitä vaatteissa, niin asusteissa se kiehtoo kummasti! Tässä on army-henkisyyden ohella sopivasti tyttömäisyyttä, kun NY-logo on pinkki. Kaverini tuumasi, että ostin lissulippiksen. :D 

IMG_7145

Pitsipaita Lindexistä 39,95€, alustoppi 14,95€. Tätä paitaa katselin ihan ennätyspitkään, varmaan jostain maaliskuusta asti. :D Kokeilin sitä S-, M- ja L-koossa, ja kaikki olivat sopivia, mutta lopulta otin isoimman koon kun siinä hihojen pituus oli paras. Hihat levenevät alaspäin, ja musta sellaisten kuuluu olla reilusti pitkät niin että ranteet peittyy kunnolla. Nyt on tällanen hippihenkinen oversize-pitsipaita! Paidan mukana ei tullut alustoppia, joten ostin sellasen erikseen. Tollasia mikrokuidusta valmistettuja toppeja on yllättävän vaikea löytää mistään, Lindex oli ainoa jossa niitä oli! Muuten olisi kiva suosia puuvillaa, mutta alustopeissa se on vähän hankala materiaali kun päällä oleva paita voi sähköistyä ja tarttua kiinni. Sitten saa jatkuvasti olla suoristelemassa vaatekerroksia, arghh. :D

Mä niin ootan J:n kommenttia tästä paidasta. Siltä irtoaa usein kaikenlaista "60-luku soitti ja pyysi palauttamaan verhonsa takaisin", "Tossa yöpaidassako sä kauppaan lähet?" the list goes on and on. :D Kyllä se nyt vähintään jonkun "mummon pöytäliina" -henkisen sutkautuksen pystyy keksimään, luotan siihen suuresti.

IMG_7137

Mekko Cubuksesta, 39,95€. Mulla ei ollut yhtään maksimekkoa kun kaikki edellisten kesien mekot on jääneet isoiksi, mutta nyt halusin edes yhden täksi kesäksi. Mietin aluksi mustaa, mutta sitten näin tämän ja valinta oli sillä selvä. 

IMG_7125

Mistä tietää, että salikärpänen on tosissaan purrut? Huomaat jatkuvasti ihastelevasi muiden trikoita, ja vaatekaupoissakin just urheiluosaston releet kiinnostaa eniten :D Oon toistaiseksi ollut aika maltillinen hankintojeni kanssa; ennen salille liittymistä mulla oli alkuvuonna pari t-paitaa, kahdet trikoot ja kahdet kengät. Nyt vasta tuli pientä täydennystä siihen settiin ;) Bongasin Niken seeprakuosiset Epic Lux -trikoot Zalandon uutiskirjeestä, ja ne olivat mun mielestä hienoimmat ikinä. Mutta hinta, 100 euroa. SATANEN yksistä hitsin nailonista ja elastaanista kokoon parsituista pöksyistä! Sitten ne tulivat tarjoukseen Sportamorelle, jolloin pulitettavaa jäi about 60-70 euroa. Jäätävä summa sekin on mun mittakaavassa, mutta tilasin ne silti. :D Asukuvia seepratrikoilla onkin jo nähtävissä täällä. Muistan varmaan loppuelämäni, kun silloin 24-vuotiaana sitä oli kerran niin pöljä että törsäsi yksiin lenkkitrikoisiin saman verran rahaa, mitä keskimäärin menee parin viikon ruokiin. Capri-pituiset harmaat Legend -trikoot on myös Niken valikoimasta. Ne löytyi Zalandon alesta, olisko ne maksaneet kolmisenkymppiä. 

IMG_7133

Nää Skinsin kompressiotrikoot puolestaan sain blogiyhteistyön merkeissä CDON.comista, löytyy täältä. Näistä tulee vielä tarkempaa juttua lähiaikoina :) 

IMG_7120

Röhnischin tekninen t-paita Zalandolta, 34,95€.

hm paidat

Ruosteenpunainen kiiltävä pusero 19,95€ ja puuvillainen raitapaita 14,95€, kummatkin H&M:stä. 

hm veromoda

Farkkupaita 20€ alesta H&M:ltä (mama-osastolta, hahhah :D) ja musta Vero Modan perushame taisi olla 20-25€ Zalandon alessa.

IMG_6720

Tämä on löytö eBaysta. H&M:llä tulee ja menee noita designer-yhteistyömallistoja, mutta mun suosikki on edelleen vuoden 2009 kollaboraatio Matthew Williamsonin kanssa. Tämä käyttämätön silkkipaita oli mun vain about kymmenellä eurolla, ei ollenkaan paha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti