Furla Amazzone bag

Furla_Amazzone_bag

Alemyynnit alkavat pian vedellä viimeisiään - onneksi! Eipä tekisi mieli mennä edes pakon edessä vaatekauppoja tutkailemaan (lue: t-paita- tai sukkaostoksille), kun tietää että siellä on rekit täynnä poistorytkyjä punaisine hintalappuineen ja ihmisiä kaikkialla... 😄 Huh, onneks on ihmeellinen ja vaivaton internetti.

Muutamia löytöjä oon "ehkä" tehnyt, voi olla että esittelen niitä vielä joku päivä tarkemmin. Tässä nyt ensialkuun laukkulöytö Zalandolta: Furlan Amazzone -laukku kauniissa "greigessä" eli harmaanbeigessä värissä. Furlan Metropolis -laukkumalli on ollut hurjan suosittu viime vuosina ja sitä näkyy paljon, mutta itseäni se ei ole erityisellä tavalla sykähdyttänyt. Nätti, muttei must-have. Sen sijaan tähän piparkakkureunaiseen Amazzoneen tykästyin heti, kun bongasin sen alkuvuodesta ekan kerran! Hinta oli kuitenkin turhan kova pienikokoisesta laukusta, joten se meni suosiolla "ehkä eBayssa vielä tärppää joskus" -listalleni.

Pari viikkoa takaperin huomasin Amazzonen puoleen hintaan, ja laukkuja oli jäljellä tasan yksi kappale nettikaupan varastossa. En nyt jaksa jauhaa mitään liioiteltua paskaa silmien hieraisemisesta tai riemunkiljahduksista, mutta innostuinpa kuitenkin tilaamaan. 😏

Furla_3

Furla_4

Laukku on söpönnäköinen, passaa värin puolesta niin kesään kuin talveen ja mikä parasta, pikkulaukuksi tähän mahtuu yllättävän paljon roinaa! Puhelin, lompakko, avaimet, peili, huulipuna, kuulokkeet ja vaikka koko paketillinen nenäliinoja sujahtavat helposti laukkuun, ja vieläkin on pikkuisen tilaa jäljellä. Laukku on ehkä aavistuksen tilavampi kuin mun suht samaa kokoluokkaa oleva Calvin Kleinin Bea -laukku. Hihnakin on tarpeeksi pitkä, jotta laukkua voi käyttää crossbodyna. Käytän tällaisia pieniä laukkuja oikeastaan kaikkialla paitsi töissä. Usein kun poistuu ulko-ovesta jonnekin, riittää kun mukana on vain pakolliset välttämättömyydet. Töissä sen sijaan pitää olla mm. vesipullo, eväät, ja sääpessimisti kun olen, niin mielellään sateenvarjokin just in case.

PS: Mitä te haluaisitte lukea? Postausehdotuksia saa jättää kommenttiboksiin. 😊

PPS: Jep. Muoviset tekokukat on näppärää rekvisiittaa niin kakku- kuin laukkukuvissa. 😂

Furla_2

// Isn't this Furla bag such a cutie? The name of this bag style is Amazzone and it's surprisingly practical! It fits all my essentials like phone, keys, wallet, lipstick and so on. Lately Metropolis has been very popular Furla bag, but this Amazzone is definitely more my style. What do you like?

3 kommenttia:

  1. Kosmetiikkajutut kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  2. fabulous bag!!!

    http://www.elegantduchess.com/2017/07/11/ruffle-up-you-are-in-for-a-wavy-ride/

    VastaaPoista