Meikkipussin uudet tuttavuudet

stockmann_1

Stockmannin verkkokaupassa sai taannoin 20% alennusta kaikesta kosmetiikasta, joten käytin tilaisuuden hyväkseni ja naputtelin kotiin pari pitempään kiinnostanutta juttua. Lumenen valopisaroita ja Macin huulipunia on tehnyt mieli testata jo pitkään, mutta en ole raaskinut. Etenkin Macin tuotteissa saatavuus on melko rajallista; tietääkseni niitä saa Suomessa ainoastaan Stockalta, eikä suosimissani brittiläisissä nettikaupoissakaan ole merkkiä valikoimissa. Toki suurista tavarataloista on mahdollista tilata Suomeenkin, mutta hinnat on melko yläkanttiin.

stockmann_2
stockmann_3

Macin huulipunat tilasin sävyissä Brave ja Dark Side. Brave on tuollainen nätti vanhan roosan sävyinen puna, joka on aika neutraali ja sopii hyvin arkeen. Dark Side puolestaan on tumma viininpunainen. Macin punia ei turhaan kehuta! Nämä levittyvät hyvin ja kestävät kauan hyvänä ilman, että tarvitsee lisäillä väriä. Sävytkin ovat todella pigmenttisiä.

stockmann_4

Kotimainen Lumene on uudistanut brändinsä varsin onnistuneesti, ja freesatun ilmeen myötä markkinoille on tullut kiinnostavia uutuuksia. Invisible Illumination -tuoteperhettä on hehkutettu sen verran, että menihän se aivopesu lopulta mullakin läpi. ;) Erityisesti valopisarat kiinnostelivat, ja kun erään lehden välissä tullut testeri sai mut vakuuttumaan tuotteen mahtavuudesta, ostopäätös oli selvä. Valopisaroita on saatavilla kolmessa sävyssä, ja mulla on roosaan taittava Rosy Dawn. Tykkään! Tätä hohtavaa voidetta annostellaan pipetillä esim. kämmenelle, josta sitä taputellaan sormella poskipäille, amorinkaareen, kulmaluulle ja minne tahansa kokee ihonsa kaipaavan pientä hohtoa. Ainakaan tämä roosa sävy ei ole mitenkään liian hohtava, eli ei tule mitään discopalloefektiä. Plussaa myös riittoisuudesta; pieni pisara riittää hyvin kummallekin poskipäälle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti