3 x viikonlopputarjous

weekend

Long time no see! Tässähän on melkein kuukausi vierähtänyt edellisestä postauksesta, hupsistakeikkaa. Katotaan, josko huomiselle saisin siirreltyä puhelimesta kuvia ja videoita viikon takaiselta Tallinnan reissulta. Myös pari muuta postausideaa on mielessä. Mutta nyt tulin vaan nopsaan vinkkaamaan viikonlopun huipputarjouksista!

swissclinic Muunmuassa skin rollereista tunnetun Swiss Clinicin 6-vuotissynttäreiden kunniaksi nettikaupasta saa nyt 40% alennuksen koko valikoimasta! Hinnat on jo valmiiksi alennettu, eli tähän ei tarvitse mitään erillistä koodia. Mulla on Swiss Cliniciltä kaksi rullaa; kasvoille 0.2 mm ja vartalolle 0,5 mm pituisilla neuloilla varustettu skin roller. Käytän nassurullaa kerran tai kaksi viikossa, isompaa puolestaan tosi satunnaisesti. Pitäisi vähän skarpata. 😁 Kasvoissa oon huomannut, että kun säännöllisesti tulee neulailtua ja kuorittua, sekaiho oikuttelee vähemmän: näppyjä ilmestyy harvemmin, ja toisaalta kuivat alueet eivät ole niin kuivia. Suosittelen skin rollerin hankkimista!

Vähän houkuttelisi kokeilla tota ihonhoitopakkausta, josta löytyy puhdistusgeeli, päivä- ja yövoide, seerumi ja silmänympärysvoide. Normaalihintaisena erikseen ostettuna nämä putelit maksaisivat lähes 260e, joten setti tulisi varsinkin nyt alennettuna varsin kohtuullisen hintaiseksi! Luultavasti täytyy kuitenkin skipata, sillä Saksan reissun lomakassa ei valitettavasti kerrytä itse itseään... 😉


boozgBooztilla* puolestaan saa nyt lähes kaikesta 20% alennuksen, myös aletuotteista! Käytä kassalla koodia WOW20 ja tarjous astuu voimaan. Jos on hyvät kesäkengät hakusessa, niin Birkenstockin sandaalit saa äänen täältä!


gina Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä, Gina Tricotilta* saa tämän päivän eli lauantain ajan 30% alen kaikista mekoista. Yllä muutama mun suosikki GT:n valikoimasta. Toi pinkki solmumekko on itse asiassa jo puoleen hintaan alessa, eikä tarjousta voi siis yhdistää siihen, mutta oli pakko laittaa sekin mukaan kollaasiin. Miten nätin mallinen mekko! Väri ei vaan oo ihan mun heiniä, joten jätän pinkin ihanuuden muiden ostettavaksi. 


*Booztin ja Gina Tricotin linkit ovat affliate-mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti