Urban Decayn paletit -30%

urbandecayy

No nyt on villi postaustahti, kun tulee jo kahtena peräkkäisenä päivänä juttua blogiin! 😝No, tällä kertaa ajattelin vain pikaisesti vinkata tarjouksesta, jonka bongasin Feel Uniquen uutiskirjeestä. Tänään sunnuntaina FU tarjoaa Urban Decayn paleteista huimat 30% alennusta! Se on kuulkaa jo sellainen hinnanpudotus, että kannattaa laittaa tilausta menemään, mikäli UD:n paleteista tykkää tai sellaista on halunnut kokeilla. Esimerkiksi supersuositut Naked-paletit maksavat alessa vain kolmisenkymppiä, ja pienet kuuden sävyn Basics-paletit parikymppiä. Paletit löytyvät TÄÄLTÄ*.

Omassa käytössäni Naked2 -paletti on palvellut jo useamman vuoden, ja siis vitsit miten riittoisia ne luomivärinapit ovatkaan! Vaikka käytän värejä lähes päivittäin, silti niitä on ihan reilusti vielä jäljellä. Ei tule mieleen toista merkkiä, jonka luomiväreissä olisi näin loistava hintalaatusuhde. Tästä syystä päätinkin nyt hommata Naked3 -paletin, jonka sävyt ovat omaan makuuni vielä Naked2 -palettia täydellisempiä. Kakkosessa on pari tummaa sävyä, joita en oo käyttänyt koskaan, joten laitan sen äidille kiertoon jahka uusi palettini saapuu.  

Feel Uniquelta löytyi myös YSL:n Touche Éclat -valokynä alesta vain n. 18 eurolla, joten sekin tuli ostettua. Aina kun on mahdollista saada omia meikkipussin vakiotuotteita edullisesti, kannattaa hamstrata varastoon. 😉 Touche Éclat klassikkosävyssä 1 löytyy TÄÄLTÄ*.

PS: Feel Uniquella on nykyään olemassa EU-versio, jossa näkee hinnat suoraan euroina. Ite vaihdan kuitenkin aina brittiläiselle sivulle, sillä valuuttamuuntimen mukaan puntahinnat tulevat hieman eu-sivulla ilmoitettuja eurohintoja edullisemmiksi. Ei niissä kuitenkaan mitään valtavaa eroa ole. 

*Linkit ovat kaupallisia affliate-linkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti