Myprotein.fi synttäritarjous!

myprotein

Nopea vinkkaus tännekin hyvästä tarjouksesta! Myprotein.fi -nettikaupalla on menossa synttäriviikko, ja juuri nyt koko sivuston valikoimasta saa kassalla peräti 45% alennusta. Siis melkein puolet hinnoista pois! Muuten en varmaan olisi äkännyt koko tarjousta, mutta sattumoisin mulla oli lopussa pähkinävoit, joita tykkään käyttää smoothieissa. Oon tilannut jokusen kerran Myproteinilta cashew- ja mantelivoita, sillä kilon purkit on aika edullisia ihan normihintaisinakin. Nyt sitten oli iloisena yllätyksenä tuo alennus, jonka jälkeen 1 kg cashewvoita maksoi vaan 12 euroa. Mantelivoi oli harmillisesti loppu. 

Samalla tilasin sokerittomia makeutusjuttuja: FlavDropseja hasselpähkinän makuisena ja "siirappia" kermatoffeena. Näitä ajattelin kokeilla kahvin ja matchan seassa ja kenties joskus leivonnassa.

Mun suosikkijuttu tilauksessa on Alpha Men -monivitamiini! 😂 Tai no suosikki ja suosikki, kun en oo aiemmin tuotetta kokeillut, mutta suosikkibongaus. Vitskulla oli ainakin tosi hyvät arvostelut. Nyt musta tulee kai mies, kun alan napsia tollasia tabletteja. 🙈😂😂 No, ei tossa nyt ravintosisällössä nyt mitään erityisen miehekästä löytynyt... yllätyin lähinnä, miten paljon kaikkea yhteen monivitamiinipilleriin on saatu ympättyä. Esimerkiksi biotiinia ja foolihappoa on aika korkeat pitoisuudet. Alpha Menin kaveriksi ei tarvinne muuta kuin magnesiumia ja vähän lisävahvistusta D-vitamiinista!

Kun huomasin tämän alfaurosmiesvitamiinin olemassaolon, tuli jälleen kerran vähän tyhmä ja huijattu olo. Mulla on nytkin kaapissani tyyristä, parikymppiä purkilta maksavaa biotiinia, jossa on paljon matalampi pitoisuus kuin tuossa monivitamiinissa. Kieltämättä se biotiinipurkki on sellaiselta brändiltä, jonka markkinointia kohdennetaan lähinnä naisille. 

Voisin länkyttää tästä aiheesta vaikka kuinka, mutta nykyään kyllä usein ärsyttää se, miten naisille vielä 2020 on muka OK myydä kaikkea vaaleanpunaista paskaa kalliiseen hintaan. Monesti naisille suunnattu tuote on jopa monta kertaa kalliimpi kuin miesten vastaava. Vertailkaa vaikka sheivereitä ensi kerralla kaupassa. 😅Mä oon jo pitkään ostanut miesten höyliä, koska ensinnäkin mustanvärinen pakkaus on tyylikkäämpi kuin joku tylsä muka-räväkkä pinkki, ja toisekseen miesten höylät on terävämpiä, kestävämpiä ja halvempia. Tsädäm. Oon huomannut että yleistys miesten halvemmista ja paremmista tuotteista pätee aika moniin tuoteryhmiin, näköjään myös vitamiineihin. Ei saakeli, naisille kaupitellaan jotain nallekarkin muotoisia vitamiineja, joissa kuukausiannos maksaa liki 40 euroa! Kuka niitä ostaa? Varmaan aika monikin, koska niille on kysyntää. Ärsyttää, miten maailma on täynnä tämmösiä markkinointiansoja, joihin totta hitossa mäkin aika ajoin haksahdan. Jos miehille olisi oma ripsiväri, vääjäämättä sekin olis varmasti paljon stydimpää mömmöä ja maksais ehkä maksimissaan kympin. 

Jos joskus päädyn opiskelemaan sitä haaveilemaani suomenkieltä, olis kyllä kiinnostavaa päästä samalla tutkimaan edes jollakin tapaa tätä naisille suunnattua vaaleanpunaista markkinointikuplaa. 😂

edit// Näköjään tuo tarjousprosentti vaihtelee vähän päivittäin, tällä hetkellä (30.5.) ale on 40% koko valikoimasta. 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti