Alkavan kesän suosikkeja

IMG_2677 
Ai että, miten kivaa puuhaa tämmösten sommitelmien suunnittelu ja kuvaaminen on! Jos olisin teknisesti näppärämpi valokuvaaja, olisi varmaan hauskaa olla joku sivutoiminen tuotekuvaaja tms. Jo pelkästään rekvisiittojen miettiminen on jännää: mitäs kukkia, leivoksia etc tällä kertaa ostaisin kaupasta... 

Ajattelin tässä postauksessa esitellä jokusen uuden tuttavuuden kosmetiikan saralla! Jep, tämä muikkeli se on taas päässyt pläräilemään Cocopandaa, Lykoa ja Look Fantasticia sun muita nettikauppoja...
  IMG_2679 
Clarinsin Natural Lip Perfectoria on suositeltu lähiaikoina vähän siellä ja täällä, joten kiinnostus lopulta heräsi. En oikein ole varma, onko nämä huulikiiltoja, -punia vai -rasvoja? Varmaan jotain noiden kaikkien väliltä? Voide tuntuu hoitavalta ja antaa sekä väriä että pientä kiiltoa. Täytyy myöntää, ettei näitä turhaan hehkuteta. Ovat sen verran kelvollista tavaraa, että nää on tällä hetkellä mun lempparihuulimeikkejä! Mulla on sävyt 07 Toffee pink shimmer ja 19 Intense smoky rose.
  IMG_2682 
Estee Lauder Futurist -meikkivoidetta on kehuttu kevyeksi mutta yhtä pitkäkestoiseksi kuin samaisen brändin ikiklassikkoa, Double Wearia. Kun mun yksi meikkivoide loppui, päätin ostaa tämän uutuuden kokeiluun. Tykkään todella paljon! Oon käyttänyt varmaan 6-7 vuotta satunnaisesti tuota Double Wear -meikkivoidetta, mutta voipi olla, ettei siihen ole enää paluuta. Futurist nimittäin peittää ainakin likimain yhtä hyvin, muttei ole läheskään niin tönkköä ja ihon kuiviin kohtiin jämähtävää kuin DW. Toivottavasti Estee Lauder ei koskaan lopeta tämän uutuusmeikkivoiteen valmistamista!

Shu Uemuran Essence Absolue -hiusöljystä en luovu enää koskaan, ellei ole pakko! Ehdottomasti kaikista parhain hiusöljy, jota oon ikinä kokeillut. On ollut Moroccan Oilia, Redkeniä ja vaikka mitä, mutta tää on heittämällä paras mun paksuille, pitkille ja vähän karkeille hiuksille. Öljyä ei tarvitse paljoa edes pitkään ja paksuun tukkaan, se tuoksuu ihanalta ja mikä tärkeintä, helpottaa aivan julmetusti mun hiuskamppailuja. Oon tottunut kiroamaan mun karkeaa ja paksua hiuslaatua, joka takkuuntuu super helposti etenkin niskasta, mutta en silti ole suostunut tinkimään yhtään tästä hiustenpituudesta. Mä en vaan ollenkaan viihdy lyhyessä tukassa. Nykyinenkin saisi mun puolesta olla vielä vähän pidempi, vaikka taitaakin nyt olla pisimmillään, mitä mulla koskaan on ollut. Olin jo aikeissa käydä vihdoin vähän leikkuuttamassa latvoja, mutta sitten tämä Shu Uemuran mahtava tuote löysi tiensä mun elämään ja laiskistuin sen hiustenleikkuun suhteen. Se saa vielä hetken odottaa, sillä tämä öljy auttaa estämään ainakin karmeimpien takkujen muodostumisen. Se tekee hiuksista liukkaammat, kiiltävät ja helpommin käsiteltävät. Kerta kaikkiaan loistava hiusöljy. Jos pitäisi nostaa tästä postauksesta yksi tuote, jota eniten suosittelen kokeilemaan, se olisi ehdottomasti tämä.
    IMG_2683 
Oon aina yleisesti tykännyt Lancomen ripsiväreistä, joten päätin huvikseni testata brändin tuoreinta tulokasta, Lash Idolea. Tosi hyvä, taattua Lancomen laatua! Tässä on sellainen kumimainen harja, jollaisista aina tykkään, ja ripsiin saa kivasti volyymia ja pituutta - tosin, ripsivärin sijaan noita ominaisuuksia taitaa selittää pääasiassa laadukas ripsiseerumi ja ripsientaivutin. Mutta joka tapauksessa, oikein hyvä perusripsiväri! Voittaa mennen tullen edeltäjänsä, Laura Mercierin Lash Caviarin, josta en juurikaan tykännyt...

Essien kynsilakka sävyssä Cheers up on marketin alelaarista pelastettu löytö. Väri on aivan ihana! Ehkä peräti mun lakkasuosikki tällä hetkellä, sillä tuo sävy on tosi neutraali, mutta kuitenkin vähän näyttävämpi kullanhohtoisen kiillon ansiosta.
  IMG_2688 
Hajuvesifriikin salaiset päiväkirjat... pitäisi tehdä joku koko hajuvesikokoelman esittelypostaus, sillä näitä on melkoisen monta. Uusimmat tuttavuudet ovat Giorgio Armanin My Way, Laura Mercierin Almond Coconut sekä YSL:n Libre.
  • Raikas ja kevyehkö Almond Coconut sopii hienosti erityisesti kesään!
  • Myös hedelmäisessä My Way -tuoksussa on aika kesäiset vibat, sopii niin arkeen kuin juhlaan.
  • Libre puolestaan on vahva ja iltatuoksumainen, mutta koska life is short, käytän sitä missä ja milloin huvittaa. 
Sellaisia purkkishoppailuja tällä kertaa. Onko jokin näistä jo sulle tuttu tuote? Täytyypä lähiaikoinakin pysytellä tässä kosmetiikkateemassa ja postata ainakin sellaisesta aiheesta kuin "pidemmät ripset ilman ripsipidennyksiä". On omakohtaisia käyttökokemuksia nimittäin muutamasta tuotteesta! 😁 Ja lisäksi tosiaan tota tuoksuarsenaalia voisin esitellä tarkemmin. Stay tuned!

2 kommenttia:

  1. laura mercierin kaikki tuoksut on ihania. minulla creme brulee ja almond coconutia harkinnut seuraavaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei multakin löytyy myös toi Creme Brulee! Myönnän, ihan nimen perusteella sen aikanaan ostin. :D Suosittelen kovasti Almond Coconutia, tosi kiva ja freesi tuoksu :)

      Poista