The Curated Classic Shoulder Bag

IMG_5173 
Oletko jo kuullut merkistä nimeltä The Curated? Australialaislähtöinen mutta nykyään "Scandinavian based" brändi on enimmäkseen tunnettu laadukkaista materiaaleista valmistetuista neuleista ja takeista, mutta löytyypä valikoimasta muutamia laukkujakin. Pidetyin niistä on ylivoimaisesti The Classic Shoulder Bag.
     IMG_5264 IMG_5274 IMG_5277 IMG_5284 
Oman laukkuni kauniissa nudevärissä löysin Vestiaire Collectivesta tosi hyvään hintaan. Myyjän mukaan laukkua on jokusen kerran käytetty, mutta omaan silmääni se näyttää ihan uudenveroiselta! Louis Vuittonin Pochette Metis on nykyään heittämällä mun eniten käytetty laukku, ja tässä The  Curatedin laukussa iskee ehkä eniten just se, että sen malli muistuttaa aika paljon Metistä. Siinä missä LV:n tunnistettava logokuosi ei ihan kaikkeen menoon tai kaikkiin asuihin sovi, niin mielestäni tällainen neutraali, logoton laukku sopii ehdottomasti.

Laukun mukana tulee kaksi eripituista olkahihnaa: lyhyt ja pitkä. Molemmissa on myös pientä säätövaraa, eli varmasti lähes jokainen saa valittua laukkuun itselleen juuri mieluisan ja sopivan hihnan pituuden, tykkäsi sitten kantaa laukkua olalla, kädessä tai crossbodyna.

Laukun yksityiskohdat ovat 18k kultapäällystettyä ruostumatonta terästä. Tää detalji on mun mielestä ihan huikeaa luksusta, kun edes Chanel ei ole käyttänyt pitkään aikaan aitoa kultaa laukkujensa metalliosien pinnoittamiseen! Taitaa itse asiassa Hermès olla yksi harvoja brändejä, joka edelleen raaskii käyttää aitoa kultaa yksityiskohdissa. Ja näköjään The Curated! 😉

The Curatedin nettikaupassa on sattumoisin meneillään archive sale, eli jonkin sortin sesonkipoistoja voi käydä nappaamassa hieman huokeampaan hintaan. The Classic Shoulder Bagista löytyy alennettuna upea beigenharmaa eli "greige" krokokuosinen versio -30% alennuksella, tsekkaa täältä!
  IMG_5287 
Oon kiinnostunut syksyn aikana hajuvesistä aivan uudella tavalla ja tutustunut moniin merkkeihin, joiden pariin en aiemmin olisi osannut hakeutua. Tästä ehkä lisää jossain omassa postauksessaan myöhemmin. Tässä kuitenkin jo yksi uusi tuttavuus: Van Cleef & Arpelsin Orchidée Vanille.

Rrrrrrrakastan vaniljaa hajuvesissä! Se toimii sekä sellaisenaan että pohjana varsin monenlaisille tuoksukombinaatioille. Alla Fragrantica-sivuston käyttäjien arvosteluihin perustuva jakauma siitä, millaisia vivahteita Orchidée Vanillesta löytyy:


  fragrantica_orchidee_Vanille 
Tuoksu on ihanan kevyt ja pehmeä, mutta kuitenkin vivahteikas, kuten yllä oleva kuvakin kertoo. Mun nenään tässä erottuu selkeiten puhdas vanilja ja kukkaisuus, mutta myös tuon suklaan bongaan tuoksunuoteista. Orchidée Vanille on mielestäni selkeästi arkituoksu keveydessään ja helppoudessaan. Vaikka se ei tuoksu vahvalta edes alussa iholle suihkauttaessa, sen voi silti haistaa yllättävän monta tuntia iholla. Jos etsii vähän tavallisesta poikkevaa "crowd-pleaseria", niin tässä on tosi hieno vaihtoehto tuoksukokoelmaan lisättäväksi.

Oi kyllä - nämä värikkäät ja kesäiset kuvat on otettu aikoja sitten. Enää ei ole ihan yhtä eloisan näköistä, kun menee ovesta ulos takapihalle. Blogi on ollut pitkään hiljaiselossa, enkä lupaa säännöllisiä postauksia jatkossakaan... 😁 Aina silloin tällöin on kuitenkin kiva tännekin tulla postaamaan kuvia ja höpisemään omiaan, joten stay tuned, jos randomit laukkuesittelyt, ruokapostaukset ja kaikenlaiset avautumiset kiinnostaa sinua lukijana!

IMG_5137


6 kommenttia:

  1. Kaunis laukku ja kullatut yksityiskohdat luksusta :) Olis muuten kiva kuulla käyttökokemuksia Metiksestä ja vaikka LV -uutuuksien esittelyä jos on useampi tullut hankittua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tää on kyllä tosi kaunis laukku kaikessa simppeliydessään! LV Metiksestä oliskin tarkoitus jossain vaiheessa kirjoitella, eli sellanen postaus kyllä on tulossa :) Kiitos kommentista!

      Poista
  2. Onko laukku päässyt käyttöön ja minkälainen kokemus siitä on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! On ollut käytössä, ja oon kyllä tykännyt! Mahtuu mukaan kaikki välttämätön, kahdesta eri pituisesta vaihdettavasta hihnasta iso plussa ja onhan tää tosi kaunis ja ajaton laukku. Ehkä ainoana vähän huonona puolena se, että laukulla on yllättävän paljon painoa. :D Toisaalta sekin ehkä osaltaan viestii laadukkuudesta, kun on vähän jämerämpää tekoa. Kyllä mä tätä suosittelisin kaikille, jotka etsii moneen tilanteeseen sopivaa pienehköä laukkua! :)

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta <3

      Poista
    3. Eipä mitään, kiva jos oli jotain apua! :)

      Poista