Joulufiilistelyä

IMG_7375 
Jos joku ei ole sitä vielä huomannut, niin FYI: joulu lähestyy! Tähän postaukseen kokosin muutamia joulufiilikseen johdattelevia löytöjä lähiajoilta.
  IMG_7352 IMG_7371 IMG_7361 
Jo Malone Londonin tuoksut ovat kovasti mun mieleen! Entuudestaan mulla oli Velvet Rose & Oud, ja haluaisin joskus English Pear & Freesian. Nyt loppusyksystä ilmestyi kuitenkin kaksi mielenkiintoista joulun limited editionia, jotka menivät äsken mainitun tuoksun ohi ostoslistalla: Ginger Biscuit ja Orange Bitters. Hetken pähkäilin, että kumpi kampi, mutta lopulta piti sitten tilata molemmat Stockmannilta. Ginger Biscuitin nappasin isommassa 100 ml koossa, koska arvelin tykkääväni siitä enemmän, ja Orange Bitters puolestaan tuli 30 ml kokoisessa putelissa.

Ginger Biscuit tuoksuu aivan vastaleivotuilta pipareilta! Ihan huikean ihana tuoksu näin joulun alla. Tuoksu itsessään on ihan 6/5 kamaa, mutta valitettavasti kovin pitkään se ei iholla pysy. Ihan jo tunnissa tuoksu muuttuu itselläni ns. skin scentiksi, eli sen haistaa vain hyvin lähellä ollessa. Höh. Tähän vuodenaikaan olisi just mahtavaa trollausta pyöriä kaikkialla ihan piparkakun tuoksuisena. 😂

Orange Bitters on ihana, lämpimän appelsiininen/sitruksinen, kuin jokin talvinen cocktail. Tässä on itselläni ehkä hitusen Ginger Biscuitia parempi pysyvyys. Oon tyytyväinen, että sikailin ja tilasin molemmat uutuustuoksut! Ainakin toistaiseksi Ginger Biscuit näyttäisi olevan loppuunmyyty Stockalla, ja Orange Bittersiäkin saa vain suuremmassa 100 ml pullossa.
  IMG_7390 
Malian ja 3 kaveria -jätskibrändin yhteistyön helmi, Piparkakku -tuoksukynttilä, piti tänäkin jouluna hankkia. Tällä kertaa isommassa koossa! Tätäkin kynttilää oon ehtinyt jo huolestuttavan paljon poltella, joten saattaapi olla, että pitää kuitenkin hankkia vielä toinenkin kynttilä jemmaan.

Mä en ihan älyttömästi harrasta tuoksukynttilöitä yleensä, mutta tämä piparkakkuinen unelma on niiiiiiiiiiiiiin autenttinen ja ihana, että tätä tykkään iltaisin poltella. Lisäksi tuoksu on niin voimakas, että usein olkkari tuoksuu piparilta silloinkin, kun kynttilä ei pala. Suosittelen todella lämpimästi tätä ihanuutta vaikka joululahjaksi kynttilöistä tykkäävälle tyypille! Tätä löytyy monesta paikasta, mm. Stockan ja Sokoksen valikoimasta.

Btw: myös se 3 kaverin Piparkakku-jäätelö on  t o d e l l a  kelpoa settiä. Voiskin ostaa sellaisen ensi viikonlopuksi.
  IMG_7395 IMG_7397 IMG_7400 
Ja jäätelöstä kun tuli puhe... Vanhan Porvoon jäätelöhtehtaan jäätelöjoulukalenteri oli tänäkin vuonna saatava. Tämä on paras joulukalenteri ikinä! Kosmetiikkakalenteria ei tullut hommattua, mutta jätskikalenteria aloin kytätä kuumeisesti jo lokakuussa, että milloin se tulee myyntiin ja minne, etten vahingossakaan jäisi ilman. Viime vuonna joka ikinen jäätelö maistui hyvältä, joten odotukset on korkealla tälläkin kertaa.

Ainoa  huono puoli jätskikalenterissa on se, että jos jotakin makua haluaisi hyppysiinsä ihan kunnollisen ison purkin, sellaisen ostaminen ei niin vaan onnistu tällä seudulla. Mun asuinpaikkakunnan kaupoissa on yleensä yhtä tai korkeintaan kahta eri makua myynnissä. Lahden isoista hypermarketeista puolestaan löytyy pikkuisen enemmän vaihtoehtoja, mutta aika turvallisen oloisia ne yleensä ovat olleet. Mä haluaisin kaiken maailman kanelikeksijätskiä, raikkaita sorbetteja sun muuta. Ehkä pitäisi tehdä jäätelömatka Porvooseen joskus. 😀

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti