Parhaat lenkkikengät aina ja ikuisesti: Nike Zoom Structure

nike zoom 
Mun tämän kesän lenkkarit ovat söpöt kuin karkit! Vai mitäpäs sanotte hattaramaisen vaaleanpunaisesta väristä?
  IMG_8884 
Niken Zoom Structure on kenkämalli, johon palaan aina uudelleen. Joskus hairahdun muihin malleihin - ja nekin ovat tietty aina Nikea - mutta Zoom Structure on luottovalinta, johon on tuttua ja turvallista palata. Ostin ekat Zoom Structuret yli 10 vuotta sitten, joten on näitä ollut varmaan ainakin kuudet parit tähän mennessä!

Lenkkeiltyä tulee sen verran paljon, että ainakin kerran kesässä saa laittaa lenkkarit vaihtoon. Siksi pyrin siihen, että jemmassa olisi aina vähintään yhdet korkkaamattomat Niket odottamassa käyttöönottoa. Alemyyntejä ja tarjouksia tulee aktiivisesti kyttäiltyä hyvien lenkkaridiilien toivossa. 😉 Nämä vaaleanpunaiset Zoomit löysin jo viime syksynä jostain Zalandon superalesta. Nyt kengät ovat päässeet käyttöön, ja voi vitsi, miten mahtavat ne ovatkaan jalassa! Kuin ilmatyynyillä kävelisi.

Yleensä kaikki kengät vaativat mulla enemmän tai vähemmän ns. sisäänajoa, mutta Zoom Structuret ovat aina saman tien sopivat. Suoraan paketista otetuilla kengillä voisi heti vetää vaikka 20 kilsan lenkin, eikä tulisi rakon rakkoa tai muuta kipuilua jalkoihin. Mulla on todella lättäpohjaiset jalat ja ylipronaatiota, ja tämä on heittämällä kaikkien aikojen paras kenkämalli, joka on vastaan tullut.
    IMG_8891 
Mun kengänkoko on yleensä 39-40, mutta Niken lenkkarit otan suosiolla koossa 41. Moniin muihin merkkeihin verrattuna Nike on ehkä aavistuksen kapeampaa mitoitusta, joten suurempi koko on oman kokemukseni mukaan fiksu valinta. Oon kerran tarjouksen sokaisemana ottanut Niket koossa 40.5, ja täytyy sanoa, ne olivat kyllä naismuistiin epämukavimmat lenkkarit, jotka mulla on ollut.
  IMG_8895 IMG_8907 IMG_8906 IMG_8900 IMG_8890 
Jos ylipronatoiva lättäjalka on tuttu juttu, suosittelen lämpimästi tutustumaan Zoom Structure -lenkkareihin!

2 kommenttia:

  1. Oletko kokeillut Skechers Arch Fit mallia? Minä olen käyttänyt niitä jo vuosia ja ostanut putkeen aina uudet. Lättäjalka pronaatiolla...Niket näyttää näteiltä kyllä :) ja tuo malli pohjasta aika samanlainen kuin Arch Fit. Täytyy pitää nämäkin mielessä, onkohan mulla ikinä ollut Niken tennareita..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kokemusta Arch Fit -mallista, vaikka Skechers onkin tuttu merkki. Täytyykin tutustua, vaikutti nimittäin hyvältä, mitä äsken googlailin! Kiitos suosituksesta :)

      Poista