Byredon huulipunat

IMG_7621

Stockmannin nettikaupan alesta bongasin jokunen kuukausi sitten pientä kivaa: Byredon huulipunia!

Byredo on parhaiten tunnettu tuoksuistansa, ja mullakin on yksi: Eyes Closed. Kyseinen tuoksu on kuin lämmin porkkanakakku! Tuoksu on tehnyt niin hyvän vaikutuksen muhun, että Byredon valikoimaa tulee satunnaisesti silmäiltyä muutenkin, kuin vain parfyymien osalta. Kun näin nämä huulipunat tuntuvassa alennuksessa, iskin heti kiinni. 😉
  IMG_7580

Näiden huulipunien pakkauksissa muotoilu on ihan omaa luokkaansa. Kauniin kaareva hopean ja kullan värinen hylsy sulkeutuu napakasti magneetilla. Ihanan ylellistä.

IMG_7599 
Vasemmanpuoleisen huulipunan sävynimi on On The Fence, oikealla puolestaan Transported. On The Fence sopii kivasti arkeen, sillä se on varsin neutraali mattepintainen nudepuna. Tämä on mulla jatkuvasti käytössä arkisin muutaman Macin ja Charlotte Tilburyn huulipunan ohella.

Transported taas on aika dramaattinen, hieman terrakottaan taittava punainen. Oon karsastanut oranssihtavia punaisia sävyjä itselläni, mutta yllättäen tässä on kaikki kohdallaan, eikä näytä lainkaan huonolta mun nassussa. Tässäkin punassa on mattepintainen viimeistely.
   IMG_7629 IMG_7618

Suosittelen ehdottomasti testailemaan Byredon huulipunia, jos uuden huulipunan hankinta on ajankohtaista! Erityisesti, jos sattuu löytämään kivoja sävyjä alelaarista. Täyttä hintaa (50 e, huhhuh) en luultavasti maksaisi näistä, tosin en kyllä minkään muunkaan merkin huulipunasta. 

2 kommenttia:

  1. Onpa kauniita huulipunia :) ei ole kokemusta noita eikä tule tuohon hintaan ;) liikaa huulimeikkejä hamstrattuna että ei kannata minun hankkia nuin hintavia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nää on kyllä kivoja kummatkin, vaikkakaan täyttä ovh-hintaa ei tulisi mieleenkään maksaa. On ne vaan älyttömän kalliita, kun kuitenkin kyseessä pelkkä huulipuna. :D Yhdestä Byredon pinkkiin taittavasta punaisesta punasta vähän ehkä haaveilen, mut en kyllä osta, ellei sekin tule joskus aleen. Ehkä ennemmin katson, jos vaikka Macilla löytyisi vastaava, se on mun go-to merkki aina huulipunaostoksilla :)

      Poista