No nyt on neonia!

Täytyy kyllä sanoa, etten oo aikoihin innostunut minkään vaatekaupan tarjonnasta yhtä paljon kuin Gina Tricotin tän hetkisestä valikoimasta! Neutraalien sävyjen kuten mustan, valkoisen, tummansinisen ja beigen ohella löytyy niin hempeitä pastelleja kuin myös todella räikeitä neonvärejä. Me likes! Sorruin neonväripäissäni tekemään elämäni ekan GT-tilauksenkin, jäiks. Lähin liike olisi toki Lahdessa, mutta en tiedä milloin seuraavan kerran pääsen shoppailemaan, ja onko siellä ylipäätään mun tilaamia juttuja myynnissä - yllättävän usein oon joutunut pettymään, kun oon netissä ihaillut jotain kivaa vaatetta ja mennyt liikkeeseen ostamaan eioota... :D Gina Tricot ei oo vuosiin mitenkään hirveissä määrin innostanut mua, lähinnä oon käynyt sieltä ostamassa perustoppeja ja leggingsejä, mutta nyt kyllä yllätti positiivisesti kun pitkästä aikaa avasin ginatricot.com -sivun selaimeeni :) Jos multa kysytään, niin neonvärejä rakastavien tyyppien kannattaa ehdottomasti piipahtaa Ginan liikkeessä tai nettikaupassa, en oo nähnyt millään toisella kaupalla yhtä paljon suosikkiväriäni neonkeltaista tänä keväänä! 

gina6
Tilly -mekot nähdessäni itsehillintä katosi ja lisäsin sen kaikissa tarjolla olevissa väreissä ostoskoriin. Älkää huoliko, sen mä itsekin tiedän etten tee neljällä neonvärisellä pitsimekolla yhtikäs mitään - tarkoitus on pitää neonkeltainen ja joku noista kolmesta muusta väristä, riippuen mikä niistä on räikein livenä :P Esimerkiks tosta oranssista on kuvan perusteella vaikea päätellä, onko se livenä ennemmin hennon persikkainen kuin oikeasti silmiin sattuvan räikeä oranssi.

gina7
Toinen vaatekappale, jonka kohdalla tapahtui sortuminen, on tää pitsitoppi. Tilasin "vain" neonkeltaisen. Toivottavasti tää olis oikeasti vähäsen pidempi kuin mitä kuva antaa ymmärtää! 

Tässä vielä muita kivoja juttuja, joita bongasin... 

gina4
Okei okei, myös tuo sähkönsininen Lova-teeppari on tulossa mun luokse kokeiltavaksi... vetäkää mua kuonoon, jos tänä vuonna hankin enää yhdenkin värikkään pitsimekon tai -paidan :D Pitsisissä vaatteissa on kyllä se mainiota, ettei ne kulahda sitten millään. Ennustan että mulla ja tilaamillani pitsirytkyillä tulee olemaan pitkä, useita vuosia kestävä ystävyyssuhde ;)

gina3

gina2
Noi oikealla olevat neuleet, voihan huokaus sentään miten söpöjä värejä - etenkin liila! Ostaisin tollasen heti syksyä varten, jos materiaali olis jokin muu kuin akryyli.. :(

gina1
Noita Wilma -teeppareita mulla on mustana, pinkkinä ja punasena. Vielä tekis mieli hamstrata pari mustaa, sillä toi on varmasti yks maailman parhaista edullisen hintaisista t-paidoista! Kangas ei oo nukkaanutunut ollenkaan useista käyttökerroista huolimatta, ja paita on malliltaan ylisuuri ja pituuskin on juuri sopiva - tätä voi hyvin pitää leggareiden kanssa rentoilupäivinä :) 

12 kommenttia:

  1. Mä tykkään noista väreistä. Täytyy varmaan suunnistaa lähimpään Ginaan. Eivätkä ole ainakaan hinnalla pilattu. :)
    -Minnie-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin! Ei todellakaan, ei tuu kalliiks päästä neonin makuun jos GT:n puoleen kääntyy! :)

      Poista
  2. huh miten värikästä..ihan häikäisee:DD

    VastaaPoista
  3. Useful blog !

    http://FumixLand.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Anonyymi3/5/12 22:54

    Kävin lähimmästä Ginan myymälästä eilen ostamassa kaksi tuollaista pitsitoppia. Eipä niitä enää paljoa ollut jäljellä! Muutama väri olikin jo myyty loppuun. Onnekseni sain vihreän ja pinkin. Malli on aikas lyhyt, joten otin sen takia M-koossa. Muuten malli on leveydeltään tooosi reilu ja S-koko olisi ollut parempi, mutta tosiaan, kun on niin lyhyt!! Tosin tuossa topissa ei reilu koko haittaa ollenkaan, koska toppi on niin läpinäkyvä, että sen alle on pakko laittaa toinen toppi alle..ellei sitten halua aiheuttaa liikenneonnettomuuksia kesäkaduilla ,heh. :D
    -Minnie-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi värit on kyllä niin ihania, joten en ollenkaan ihmettele jos tietyt sävyt on jo myyty loppuun! :P Ja kiitos tiedosta, onneks otin vähän isompaa kokoa olevana ton topin kun aattelin just tota, että olis sitten sopivamman pituinen :D

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Gina Tricot! Tosin en usko että noita enää on myynnissä kun syksyn mallistokin on jo tullut liikkeisiin, ellei sitten alerekistä jotain satunnaisia neon vaatteita löydy :)

      Poista