Vinkki YSL:n ystäville


IMG_5726
Mun on aivan pakko vinkata tästä tuoreesta nettikauppalöydöksestäni! Jos vaaleanpunainen YSL:n Belle Du Jour clutch jäin vaivaamaan mieltä ja haluiaisit hankkia sen, mutta YSL:n oman nettikaupan, Net-A-Porterin, My Theresan, Luisaviaroman jne myydessä pelkkää sold outia kysymys kuuluu tietenkin - MISTÄ? 

Saksalaisesta Apropos -nettikaupasta, tarkalleen ottaen laukku löytyy TÄÄLTÄ

Sattumalta tuli eteen kyseinen putiikki, ja sieltä löytyy siis vielä Belle Du Jouria vaaleanpunaisena, ja hintakin on yhä sen 395€ eli he eivät ole ainakaan vielä kerinneet päivittää hintaa satasella ylöspäin ;) Lisäksi uutiskirjeen tilaajana saat 20€ alennuskoodin ekoja Apropos-shoppailujasi varten, koodi on ACLQJBYKMQU :) Täten clutchin hinnaksi jää "vain" 375€, enkä usko että tuon halvemmalla saa mistään muusta nettikaupasta, etenkään tämän naurettavan hintojen nousun jälkeen. Maksutapana on näemmä ainakin kortit ja Paypal (jota todella turvallisena maksutapana suosittelen kovasti, aina kun mahdollista maksan sillä ulkomailta tilatessa). En ainakaan itse huomannut, että sivun saisi jotenkin englannin kielelle, eli saksaa täytyisi osata hiukan - tai vaihtoehtoisesti olla pitkäpinnainen ja käyttää kääntäjää, sanakirjaa tms apuna ;) Suomi aka Finnland kuuluu kuitenkin niiden 157 maan joukkoon, joihin Apropos toimittaa tilauksia :)

ONNEKSI tuolla ei ollut sitä super herkullista viininpunaista versiota Belle Du Jourista, sillä muuten mua harmittaisi aivan hillittömästi nyt kun ei ole ihan tuosta noin vaan varaa sijoittaa taas useita satoja laukkuun! :D Mä pärjään mainiosti barbie-vaaleanpunaisen clutchini kanssa nyt kevään ja kesän, mutta sitten syksymmällä voisi taas alkaa kunnolla metsästää sitä täydellistä tummanpunaista clutchia :p 

10 kommenttia:

  1. Voi ei miten houkutteleva tarjous. Harmi vain että mulla ei siltikään ole sitä lähes neljääsataa ylimääräistä nyt. Hitsit. Tuo pinkki on vaan niin ihana. No, ehkä sitten joskus hampaat irvessä maksan sen lähes viisisataa siitä.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, sun kommentti oli jotenki ajautunu roskaposti-kansioon! mutta nyt on julkaistu tämäkin:) Itsekin oon alkanut miettiä että hitsi, ne hinnat kuitenkin tulee todennäköisesti yhä nousemaan siitä viidestäsadastakin, että pitäiskö kuitenkin sortua toiseen ysl clutchiin mikäli syksyllä olis viininpunaista väriä saatavilla jossain :s on kuitenkin ihan maailman paras clutch, en vois paremmasta haaveilla! sopivan kokonen, simppeli eli sopii kaiken kanssa.. oi voi :)

      Poista
  2. Moikka! Bongasin tän blogin ihan sattumalta. Kiitos paljon vinkistä. :) Kävin tuolta putiikista tänään klikkaamassa omani..ja nyt näyttää siltä, että ovat tuoltakin loppuneet. Toivottavasti olin ajoissa, ainakin sain laukun ostoskoriin ja paypalilla maksoin ja sain tilausvahvistuksen sähköpostiini. Mulle on kerran käynyt yhden toisen ulkomaisen nettikaupan kanssa niin, että sain tilauksen samalla tavalla tehtyä, mut jonkin ajan päästä tulikin meiliä, että tuote on loppunut varastosta. Toivottavasti nyt menis hyvin.
    Mä ihastuin tähän clutchiin välittömästi, mut ku en ollut nopea, se ehdittiin myydä loppuun joka ikisestä putiikista. Ja sitten pisteenä i:n päälle toi tajuton hinnankorotus!! Hatutti kyllä vietävästi, kun meinasin tilata Ysl:n omasta kaupasta toisen värisenä ja hinnat oli yhtäkkiä nousseet satasella!
    En ollut millään uskoa silmiäni, kun näin sun postauksen. Toivottavasti nyt saan todella tuon clutchin itselleni. Se taitaa olla totaalisen loppu joka ikisestä paikasta.
    Terkuin Minnie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, täällä pidetään peukut pystyssä että saisit viimeinkin laukun itsellesi - toivottavasti niitä vielä on!! Ehkä kävi niin, että sä veit sen viho viimeisen jäljellä olevan laukun, ja täten sitä ei enää ole saatavilla? :) Ja tosiaan, toi YSL:n sadan euron korotus on aika naurettava - olisivat edes tyytyneet nostamaan pikkuhiljaa muutaman kympin verran hintaa ylöspäin.. mutta toisaalta eipä sillä niin väliä niille jotka nimenomaan tästä pinkistä clutchista haaveilevat, kun ysl:n nettiputiikkikin myy pelkkää eioota :D Ilmoittelethan sitten, miten sun tilauksen kanssa kävi! ;)

      Ja kiitos itsellesi kivasta kommentista, tosi kiva tietää että postauksesta oli hyötyä jollekin enkä nyt aivan itsekseni vaan höpöttele täällä blogissa, heh :)

      Poista
    2. Jep! Laitan tänne heti infoa, saanko laukun vai en. Tilauksen status on edelleen "processing", mutta tuskin homma nyt viikonloppuna eteneekään.
      Sivuston kielen voi muuten vaihtaa englanninkieliseksi. Vasemmassa ylälaidassa on harmaalla kirjoitettu valikko "New arrivals"-tekstin yläpuolella.
      T. Minnie

      Poista
    3. Ohoh, kiitti vinkistä! Niinpä onkin :)

      Poista
  3. Anonyymi3/5/12 22:42

    Mun intuitio osui valitettavasti oikeaan. En ehtinyt ajoissa, enkä saanut barbipinkkiä clutchia, nyyh =) Uskottava se kai on, ettei sitä todellakaan enää saa mistään... ellei joskus sitten käytettynä.
    Eilen sain Aproposilta meiliä, että tuote on valitettavasti loppunut ja he palauttavat maksamani hinnan takaisin. Tänään Paypal lähettikin viestiä, että raha on palautunut. Täytyy sanoa, että ketutti ihan älyttömästi. Mutta ei auta itku markkinoilla. Jotain muuta tilalle sitten.
    Mä vähän luulen, että ei tuon clutchin hinnannousu tän keväiseen tule jäämään. Veikkaan, että vuoden päästä on taas kallimpi.
    Nyt olen harkinnut josko tilaisin YSL:n omasta putiikista joko fuksianpunaisen tai sitten sen mattanahkaisen kalliimman vaaleanpunaisen.
    Haluaisin kysäistä sun mielipidettä, kumpi noista kahdesta on sun mielestä parempi? (Jos jaksat käydä sivuilla kurkkaamassa).
    Terkuin Minnie.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi ei, höh! Kävipäs kökösti sitten :/ Just tollasten "saankohan mä sen tilaamani tuotteen vai onko se jo myyty loppuun?" tilanteiden takia olis ihan mahtavaa, jos nettikaupoissa päivittyis tuotemäärät ihan sillä sekunnilla kun tuote myydään varastosta loppuun...

      Totta tuo, aivan taatusti ne hinnat tulee nousemaan vielä entisestäänkin. Sen puoleen mun teki ihan hippasen mieli hankkia lähiaikoina myös se viininpunainen clutch vaikka hinta onkin jo noussut satasella - mutta kas vaan, sitähän ei enää YSL:n nettikaupasta löydykään! :D No, ehkä näin oli tarkoitettu :p

      Hmm... Itestäni ainakin se fuksianpunanen olis sellainen "ajattomampi" ja menis ympärivuotisessa käytössä, kun taas vaaleenpunasen mä miellän kevääseen/kesään sopivaksi. Mutta toisaalt onhan se vaaleenpunanen vaan niin ihana! :D En siis oikein osaa tän kummemmin jeesata valinnan kanssa, mutta sen sanon että kumpaan tahansa väriin päädytkin, niin hyvän valinnan teet! =)

      Ainiin, tuli muuten mieleen että Ekseptionilla näyttäisi olevan Belle Du Jouria beigenä sekä tummanpinkkinä/violettina, hintaan 419€ + postitus tais olla EU-maihin n. 30€... täältä löytyy: http://www.ekseption.es/ecommerce/categories/categories.cfm?id=797&page=3&perPage=9&languageId=2&SEARCHTYPE=4&BRANDSLIST=&ONLYSALES=0&VIEW=1&CATEGORIESLIST=797&INCLUDESUBCATEGORIES=1&CUSTOMTAGSSEARCHLIST=&TOPRICE=0&FILTERCUSTOMTAG=&ORDERBYDIRECTION=DESC&FROMPRICE=0&ORDERBY=priority,highlight&ONLYHIGHLIGHTS=0&SEARCHCRITERIA=&FILTEROPTION=

      Mua hämäsi vähän noissa tuotetiedoissa tuo Tax Free, että tuleeks siihen veroja päälle vai häh, mutta sekin onneks selvis Terms & Conditions -kohdasta: Prices are shown in euros (€) and include VAT (18%), except countries that are not within the European Union.

      Poista
  4. Tervehdys Anne-Mari ja lukijat, päädyin tälle sivustolle random haulla koskien YSL Belle du Jour clutcheja...
    ...Syystä että olen hartaan arpomisen tuloksena myymässä itse tummanpurppuraista/burgundyä isoa BdJ-clutchiani! (Virallinen värinimike "dark magenta", ko. tuotteen kuva löytyy täältä, oikeanpuolimmaisen pikkukuvan kun klikkaa auki: http://www.neimanmarcus.com/p/Yves-Saint-Laurent-Belle-du-Jour-Clutch-Clutches/prod139000035/ )
    --> Ajattelin että kyseistä tuotetta koskevilla keskustelupalstoilla saattaisi olla tuosta laukku-unelmasta haaveilevia kiinnostuneita ostajia. Kyseinen väri on nyt syksyä kohti ollut tosi tapetilla kaikenmaailman "himotuimmat" -listoilla (ja muotilehtien tuloksena pysyvästi loppuunmyyty sekä Euroopasta että Jenkeistä, mistä meni jo kevään aikana loppuun). Tämä kyseinen väri on tosi vaikuttava mustan kanssa mutta toisaalta sopii särmästi monenlaiseen vaatetukseen, myös murrettuun syksyn värimaailmaan. Sävyssä näyttäytyy tumma viininpuna/purppura vaikutelma iltavalaistuksessa, kun taas päivänvalossa tai kirkkaan spotin alla taittaa hieman fuksian/lilan häivähdykseen - kameleonttiväri siis jota vaikea kyllästyä katselemaan (itse pidin sitä ihan vaan nautiskelusyistä pöydälläni useita päiviä ihaillakseni värin muuttumista valaistuskohtaisesti, heh... ;)
    Ostin laukkuni Lontoon Sloane Streetin virallisesta YSL-liikkeestä huhtikuun lopussa, sitä on käytetty vain kolme neljä kertaa ja aivan uudenveroisessa kunnossa siis: en luopuisi ellen olisi lopulta päätynyt hieman punaisempaa sävymaailmaa edustaneeseen versioon Pariisin visiitillä! As you know, kahteen lähes samanlaiseen ei ole hullullakaan varaa. :(
    Myyn laukun Helsingistä käsin hintaan 460 euroa - satasen halvemmalla kuin Suomessa OVH jälleenmyyjän Della Margan mukaan. Yhteydenottoja voi heittää emma [piste] niemisto [miukumauku] yahoo [piste] comiin, josta voi myös pyytää lisää kuvia tuotteesta!
    Tulen tekemään tämän saman myyntikuulutuksen muutamalle blogiketjulle joissa ko. tuotteesta keskustelua - nopeat syö hitaat, happy shopping siis! Voin kertoa että laukku on juuri niin ihana kuin varmaan pitkän haaveilun tuloksena voi olettaakin..!
    Huom. myydään kaikkien alkuperäisten YSL authenticity tägien kanssa, YSL-dust bag mukana, tarvittaessa saat myös kuittini Lontoon liikkeestä. Tuotteen aitous siis taattu ja saa puolestani pyytää second opinionin mistä tahansa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Emma! Kiitos vinkistä, toivottavasti laukku menee kaupaksi, se on upea! Itsekin olen ihastunut juurikin siihen hieman enemmän punaiseen taittavaan versioon, joten vaikka houkutus olisikin aika suuri niin jatkan säästämistä siihen "the" Belle Du Jour-laukkuun :)

      Poista