Keskisen kello

Postaus sisältää mainontaa. :)
IMG_6607
IMG_6583
IMG_6620
IMG_6621
IMG_6624
IMG_6632
IMG_6631
Mun uusin affliate-kumppani on Keskisen kello, ja päädyttiin tekemään vähän yhteistyötä jonka puitteissa sain valita itselleni rannekellon heidän laajasta valikoimastaan. Tällaiseen super kesäisen väriseen Jet Set Addictioniin päädyin ja oon todella tyytyväinen valintaani! Tykkään tosta, että muovi kuultaa hippasen läpi, ja täten väri näyttää aina vähän erilaiselta valaistuksesta riippuen. Ja tartteeko tosta kellotaulusta sanoo mitään? I-h-a-n-a! Mulla on entuudestaan yksi muovikello, mutta se on ajan myötä hieman tummunut ja sehän harmittaa, sillä pulitin kellosta 60 puntaa. Kyseinen kello on kuitenkin sellasta aika pehmeää, ehkä hieman "kumimaista" materiaalia, kun taas tämä mun uutukainen puolestaan on kovaa muovia. Yhdellä kaverilla on Jet Set valkoisena ja se on pysynyt priimakunnossa jo vuoden verran :)

Keskisen Kellolla on valikoimassaan paljon eri merkkejä; Jet Set Addictionin lisäksi löytyy mm. Michael Korsia, DKNY:tä, Axcentia, D&G:tä, Hugo Bossia, Tommy Hilfigeriä, ja kukin merkki on oikein mukavasti edustettuna, sillä vaikkapa noita Korsin kelloja on oikein laaja skaala eri malleja tarjolla :) Tässä "vähän" omia lemppareitani kollaasien muodossa...

c800x614
kaikki kellot: Jet Set Addiction. Vielä joskus aion hankkia violetille Jet Setilleni kaveriksi tummanpunaisen sekä vaaleanpunaisen samanmoisen :) Toi kirkkaanvihreäkin on aika mahtava!

c800x628
kaikki kellot: Axcent.

c800x625
kaikki kellot: Michael Kors. Ääh, saatoin "pikkuisen" ihastua tohon oikean yläkulman tokaan (musta/ruskea, kultaisella kehyksellä) upeuteen! Myös sen alapuolella oleva ruusukultainen kello on nätti. Kumpikohan näistä tulee olemaan mun seuraava Kors-kello... :D Kultainenhan mulla jo onkin. 
c800x620
kaikki kellot: DKNY.

c800x558
kellot vasemmalta oikealle: Casio, Hugo Boss, Gant, D&G, Tommy Hilfiger, Citizen.

Keskisen Kellolla on toki kellojen lisäksi paljon muutakin valikoimassaan, löytyy Kalevala korua, Thomas Saboa, Pandoraa, ja tuolta saa myös helposti tilattua ylioppilaslyyrat, valmistujaislahjat kuin myös rippiristitkin :)

Koodilla XN3RP saa 10% alennuksen Keskisen Kellon nettikaupassa 1.7.2012 asti! :) Jotta koodin voi hyödyntää, tulee olla rekisteröitynyt asiakas, ja sehän onnistuu helposti kohdasta Oma asiakastili. Koodi syötetään maksutapaa valitessa sille varattuun kohtaan.

10 kommenttia:

  1. I'm obsessed with watches!It would be a dream to choose one from the each collection;)
    xx
    B.
    http://www.beeswonderland.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, yeah it totally would be a dream! ;)

      Poista
  2. Juurikin tuo Korsin tortoiselle-kello on upea! Itse olen sitä jo tovin ihastellut :) Tuo ranneke on tosin muovia, mikä ei ihan kamalasti itselle nappaile - varsinkin kun kellotaulu itsessään on suht. painava. Mutta olisihan se silti upea ;p Ja tuo oversized ruusukulta on kyllä kaunis! Oma rose gold kelloni on kyllä ollut ahkeralla käytöllä ja metallisen hankin alkuvuodesta - juuri tuossa oversize mallissa :----) Näillä kahdella kyllä pärjää sitten (vaikkei tortoisesta kieltäytyisi ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tortoise on kyllä niin ihana! Tekisi vähän mieli ostaa se seuraavaksi kun uuden kellon hankinta on ajankohtainen asia, mutta taidanpa silti päätyä tohon rose goldiin.. mulla ei oo vielä mitään ruusukultaista, ja kun noi Korsit kuitenkin maksaa useamman satasen niin silloin on kiva, että kello on metallia :p Tortoisesta voisi sitten yrittää bongata jonkun hitusen huokeampi hintaisen version, joka on vähän tuon Korsin kanssa samaa tyyliä. :p

      Poista
    2. Tuota tortoisea oon bongannutkin joskus jostain, ihan edullisesti siis! Ihan vastaavanlaisiaa kelloja siis :) Ja suosittelen ruusukultaa ehdottomasti! Omasta mielestäni ei riitele niin kullan tai hopean kanssa, vaan sulautuu molempiin hyvin :-) (Ehkä siksi, että on sekoitus noita kahta!) Mutta tuo oversized-malli on kyllä upea, ajattelin aluksi että se on liian suuri mutta käytössä osoittautunut hyväksi - painavahan se tosin on!

      Poista
    3. Noni, täytyyki pitää silmät auki josko täydellinen tortoise löytyisi jostain :p Toi on kyllä totta, ettei ruusukulta pahemmin riitele kullan tai hopeen kanssa! Oversize-malliin tulee todennäkösesti päädyttyä seuraavaksi; oon kyllä ehottomasti niit ihmisii joiden mielestä kello saa ja pitääkin olla iiiiiiiso... :D Mun kultanen on malliltaan Layton, ja sekin on kivan kokonen. Voisin harkita ruusukultaista samassa mallissa jos sellanen olis olemassa, sen verran tykkään Laytonin kellotaulusta! Mutta eipä oversizekaan oo yhtään huonompi vaihtoehto :P

      Poista
  3. wonderful watches, I'm totally in love with the purple one!

    Love, Becky
    www.thefashionnerd.com

    VastaaPoista
  4. I love the purple one!!!
    Like your blog so much!! like to follow each other?
    we could stay in contact!
    I already follow you on GFC and Bloglovin!
    xoxo!
    self-dressed.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks, love it too :) I'll totally check out your blog!

      Poista