Alelöytöjä

Oon huomannut, että nykyään alemyyntien aikaan mun tekee eniten mieli tehdä ihania kosmetiikkalöytöjä sen sijaan, että ostelisin vaikkapa vaatteita. Siis mitä mulle on tapahtunu. :D Mä sain tässä yks päivä varmaan tunnin uppoamaan Sokoksella pyöriessäni siihen, että ihan onnessani koitin dyykata kosmetiikkaosaston alepöydistä sellaisia meikkejä, joille mulla olisi käyttöä. Aletuotteista suurimman osan kohdalla ei oo kyllä ihmekään, että ne on päätyneet alelaariin, mutta voi sitä mielihyvän tunnetta kun onnistuu bongaamaan edullisesti jotain sellaista, mitä oikeasti tarvitsee/haluaa tai mitä ei oo täysihintaisena raaskinut ostaa. :D

IMG_2161
IMG_2178
Tämmöstä löyty tällä kertaa! Oon koittanut pitkään löytää kivan lohenpunaisen/korallin värisen kynsilakan, mutta mulla on vissiin sitten aika pikkutarkat kriteerit kun sellaista lakkaa ei oo tullut vastaan oikeen missään. :D Ei saa olla liian haalea eikä räikeä/neoniin taittava, ei liian oranssi eikä toisaalta pinkki.. Ja kappas, Chaneliltahan se täydellinen sävy sitten löytyi! Muuten mua ei kyllä yhtään kiinnosta mitkään sikahintaiset Chanel-lakat (tää maksoi alennettunakin reilut 13€ mikä on mun mielestä ihan liikaa, oli merkki mikä hyvänsä), mutta kun sävy oli just se mitä oon hakenutkin, aattelin että menköön nyt tällä kertaa. Ja kyllähän Orange Fizz näyttää tosi kivalta kynsillä! 

Diorin luomivärejä puolestaan oon tosi pitkään halunnutkin testata, mutta luomiväriviisikkoa en ole vielä viitsinyt ostaa kun mulla on nyt käytössä paletit YSL:ltä ja Chanelilta. Tällainen alesta puoleen hintaan (n. 17€) napattu yksittäinen luomivärinappi oli siis loistava vaihtoehto mulle, etenkin kun tollaista metallinhohtoista harmaata luomiväriä oonkin kaipaillut "kokoelmaani"! :) Täytyy kyllä ikävä kyllä sanoa, etten ainakaan parin ekan testauksen aikana vakuuttunut. Ei oikeen meinaa väri pysyä paikoillaan! En tiedä auttaisiko joku kunnollinen silmämeikin pohjustukseen käytettävä tuote, nyt mulla oli luomilla vaan kevyesti meikkivoidetta ja puuteria. Sävy on kyllä tosi ihana, mutta koska oon super laiska korjailemaan meikkiä päivän mittaan, on vähän tylsää jos luomiväriä täytyy kuskata mukana laukussa aina, kun sitä päättää käyttää silmämeikissä.:/

IMG_2211
The Body Shopin body butterit on parhautta, ja niitähän piti sitten ostaa kaksin kappalein kun alennuksessa hintaa oli vaan 12€ per kipale. Harmi, ettei noita joulun sesonkituotteita ollut enää kauheasti jäljellä, ihastuin nimittäin ihan hirveästi tohon Candied Ginger -sarjaan ja olisin mieluusti ostanut ihovoiteen lisäksi muutakin. :p Vadelmainen body butter tuoksuu myös ihanalta, siitä tulee mieleen Lipsi mehujäätelö

4 kommenttia:

 1. tuohon luomiväriongelmaan ei voi suositella mitään muuta ku urban decayn primer potionia. ymmärrät kun kokeilet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti suosituksesta! Itse asiassa just toi UD:n Primer Potion mulla onkin ollut mielessä (ja n. miljoona kertaa Look Fantasticin ostoskorissa :D) että sitä haluun ihan ensimmäisenä kokeilla, josko nyt silmämeikin pohjustustuotteen aion hankkia :) Vaikuttaa kyllä hyvältä, ja nyt olisi vielä aika tarpeellinenkin jos toi Diorin luomiväri sillä vähän paremmin pysyis paikoillaan! :D

   Poista
 2. Ihana tuo luomiväri, tosi kaunis sävy! :)

  Mä tykkään itse mufen lift concealerista kovasti, se on älyttömän hyvä silmämeikin pohjustukseen ja tuo kivasti valoa katseeseen. Myös primer potionista olen kuullut paljon hyvää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi nätin värinen! Ja kiitti sullekin vinkistä, tosta lift concealerista en ookaan aiemmin kuullut joten täytyy ottaa selvää että kumpi noista mahtaisi mulle sopia paremmin :)

   Poista