All I want is something green

green
Oon viime aikoina nettikauppoja selatessa huomannut, että tulevana keväänä yksi eniten "pinnalla" olevista väreistä näyttäisi olevan kirkkaanvihreä - ja sekös mua kyseisen värin suurena fanina ilahduttaa! Erityisesti Valentinon vihreisiin laukkuihin, kenkiin ja asusteisiin oon aivan pihkassa, ne on niin täydellisen sävyisiä ja kultaiset niitit tuo niihin ihan mieletöntä särmää. Esimerkiksi tuo  vasemmassa reunassa oleva laukku kelpaisi mulle aivan koska vaan, harmi vaan että sillä on hintaa vaivaiset 1400€ melkeinpä...! 

Kollaasin laukuista budjettiystävällisin on Michael Korsin Gia clutch, josta oonkin postannut jo aiemmin täällä. Kyseinen ihanuus on itseasiassa tällä hetkellä kovin kilpailija sille haaveilemalleni Hermesin Clic H -rannekorulle, saapa nyt nähdä, kumpaan sitä tulee päädyttyä. Vaikeita valintoja edessä. ;) Tuosta laukusta pitäisi ensin löytää vähän lisää kuvamateriaalia! Jos laukku on yhtä kirkkaanvihreä kuin tuossa Net-A-Porterilta napatussa kuvassa, se on juuri SE vihreä laukku jota etsinkin, mutta esim. Shopbopin kuvissa laukun sävy on jotenkin.. pliisu, enemmänkin sellainen jadevihreä. Mikäli tuun päätymään Hermesiin, luulen voivani silti tehdä yhden vihreän laatuhankinnan: Tory Burchin Reva-baltsut, jotka on Yooxilla ihan hyvässä alessa ja jäljellä olisi sopivasti omaa kokoani. 

Jotakin vihreää olen alkanut kaipaamaan laukkujen/kenkien lisäksi myös kovin mustanpuhuvaan vaatekaappiini, ja kollaasin vaatteista eniten iskee DKNY:n Cozy-neule. Sillä on kuitenkin hintaa 140 euroa (Stylebop), ja mä oon aika nuuka maksamaan vaatteesta niin paljoa. Ehkä hankin joskus Cozyn mustana, mutta mikä tahansa sitä vaaleampi väri tuntuu vähä riskaabelilta, koska mä oon aika pitkälti sellainen huoleton huheltaja ja sotken helposti vaatteeni. Ehkä siinä on osasyy sille, miks mulla on aina mustaa päällä, sen lisäksi että se on (liiankin) turvallinen vaihtoehto. :-D Sitä paitsi, muistelisin että mm. Lindexissä on nyt valikoimassa tosi kauniin sävyisiä vihreitä vaatteita, oli kauluspaitaa ja neuletta! Sinne siis... ;)

4 kommenttia:

 1. acnen takki!!!! niin ihana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, varmasti yks hienoimpia nahkatakkeja jonka oon koskaan nähny! :D

   Poista
 2. Nuo valentinot alkoi kyllä huuteleen aika paljon ;)

  VastaaPoista