Vuoden luontokuvaaja... NOT.

IMG_1614
IMG_1629
IMG_1650
IMG_1660
IMG_1675
IMG_1681
Eilen lenkillä ollessani huomasin eräällä pellolla viisi peuraa käyskentelemässä. Mähän sitten riemuissani riensin äkkiä kotiin, ja palasin pellon reunalle kameran kanssa, hahhaa. :D Eipä vaan kittiobjektiivissa zoomi riittänyt alkuunkaan, vaikka kävelin pellon keskellä olevaa tietä (joka tietysti oli hautaantunut kunnon lumikerroksen alle) pitkin lähemmäksi bambeja. Tunsin pikkiriikkistä katkeruutta siitä, ettei mulla rehellisesti sanottuna oo koskaan käynyt mielessäkään hankkia jonkinlaista teleobjektiivia. Peuraphotoshoot epäonnistui, mutta otin sitten kauniista iltapäiväauringosta vähän kuvia. Inhoon talven kylmyyttä, mutta täytyy sanoa että rakastan lumista maisemaa yli kaiken.

IMG_1865
Kotiin päästyäni päätin ottaa vielä kuvia kaikista kateistamme, kun kerran kamera oli jo esillä. :D

IMG_1714
Nasu

IMG_1833
Roope

IMG_1914
Lulu

IMG_1931
Rambo

IMG_1949
Pumba

IMG_1775
Sitten ohjelmassa olikin lohikeitto ja uusin Elle! Osui tuosta Ellen kannesta heti silmään, että sen irtonumerohinta on nykyään 8,90e. Anteeksi, mutta mitä hittoa. :D Siis tykkään kyllä lukea Elleä (en kai mä sitä muuten tilaisi...?), mutta tollasta hintaa en ikinä maksaisi siitä. Esim. britti-Elle on monta kertaa paksumpi lehti, ja siitä voin (tuontikustannukset huomioiden) sen 9-10e maksaakin, mutta suomalaisesta versiosta - ei ikinä. Varsinkaan, kun joskus pettymyksekseen saa huomata jo kertaalleen nähneensä osan editorial-kuvista vaikkapa just brittiläisessä versiossa. Nykyään tykkäänkin toisesta tilaamastani lehdestä, Trendistä, hitusen enemmän.

edit// Hih, ihan pakko lisätä tähän postaukseen vielä tää video, jonka yks päivä kuvasin!


Rambolla on pienestä asti ollut tällainen "ihana" taito pomppia päin ovenkahvoja. Joudutaan pitää kotona päivisinkin ovet aina lukossa, koska muutenhan toi merimakkara aukoisi ne. Rambon tapaan myös Roope ja Pumba saa vapaasti ulkoilla, ja ne menee aina kuistin ikkunalaudalle istuskelee jos ne haluaa sisälle, mutta Rambolla on vähän äänekkäämpi tapa ilmoittaa asiasta... :D

2 kommenttia:

 1. Moikka! En oo yhtään lukenu sun blogia, löysin vaan sattumalta ku aattelin ottaa tatuoinnin, just jonku pienen yksinkertasen toho ranteeseen. Sitä vaan että mistä päin oot? :D Että missä kävit ottaa sun tatuoinnin? Ja sattuko paljonki, tai riippuu tottakai myös siitä miten korkee kipukynnys on muttaaaa... :D Kiva blogi btw!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos, kiva että löysit tänne blogiini :)

   Oon Lahden suunnalta joten kävin ottaa tatuoinnin siellä, The Clinic -nimisessä liikkeessä: http://www.klinikalla.com/clinic/ Uskallan suositella, moni kaveri/tuttu käynyt siellä ja aina ollut hyvää jälkeä ja aion itekkin käydä myös jatkossa siellä ottamassa tatuointini. Mähän olin ihan paniikissa että apua, ranteeseen sattuu varmaan ihan sikana, mutta itseasiassa ei se kovin kipeetä tehnyt! Pikkusen nipisteli. Mulla on myös olkapäillä tatuoinnit, ja niiden teko sattui paljon enemmän. Mutta tosiaan varmasti aika pitkälti ihmisestä kiinni, kellä sattuu paljon ja kellä ei juuri lainkaan :)

   Poista