Pochette Accessoires

Silloin tällöin täytyy eksyä LV:n sivuille ihastelemaan laukku- ja asustetarjontaa. Kamalaa itsekidutustahan moinen on, mutta minkä itselleen mahtaa! Eiköhän mun materiaaliin liittyvät unelmat vielä jonain päivänä toteudu myös Vuittonin suhteen.. ehkä jo tänä vuonna tulee poikettua ekaa kertaa Helsingin liikkeessä, mä kun olen kaavaillut loppuvuodesta hankkivani kauan haaveilemani kalenterin. Ensimmäinen LV laukku varmaan jää sitten vuotta 2014 odottamaan, koska nyt tämän vuoden haavelistalla on jo aivan tarpeeksi monta ihanuutta keikkumassa - tai no, lähinnä olisi siis tarkoitus vähän laajentaa tuota mun pientä clutch-kokoelmaa. Arkilaukkuvalikoima mulla kaikessa pienuudessaan on sellanen millä kuitenkin jo "pärjään". :P 

Mutta tosiaan, takaisin LV:hen! Ihania laukkuja selatessani osui silmiin tällainen uutuus(?) eli Pochette Accessoires -laukku Monogram Vernis -nahasta valmistettuna. Tämä ei ilmeisesti kauaa oo ollut valikoimassa, tai sitten mä vaan oon jollain käsittämättömällä konstilla onnistunut ignooraamaan kyseisen upeuden? Tältä se näyttää siis:
clutch1
Mä en oo koskaan tajunnut, miksi kaikilla (LV:stä diggaavilla) on Pochette Accessoires kaapissaan, yleensä perus kanvaasisena monogrammina. Mun mielestä se on maailman mitäänsanomattomin laukku! Tuntuu, että moni ostaa sen ihan vaan siksi, että se on LV:ltä tyyliin halvin vaihtoehto laukkuostoksille mentäessä.. tää on tietysti vaan mun mielipide. Mutta mitä kävikään, nytpä ihastuin itsekkin Pochetteen kun näin tän Vernis-version! Tuo simppeli ja "tylsä" laukku saa ihan uutta potkua kun kanvaasin sijaan materiaalina on kiiltävä Vernis-nahka. Hinta tietenkin on hurja materiaalivalinnan takia; verniksinen (:D) Pochette kustantaa Saksan LV-sivujen mukaan 460€ (Suomessa varmaan parikymppiä enemmän) siinä missä se kanvaasista valmistettu on tällä hetkellä 310€. Ellen edelleen elättelisi toiveita viininpunaisesta Belle Du Jourista, päätyisin aivan varmasti Pochette Accessoiresiin herkullisessa Amarante-värissä: 
clutch2
Niin kaunis laukku (ja niin pikselimössöinen kuva, pahoittelut)! Mutta tosiaan, koska viininpunaisen clutchin paikka on aina ja ikuisesti varattu YSL:lle, tyydyn vaan haaveilemaan tästä, ellei tämä vernis-Pochette sitten oo tullut LV:n valikoimaan jäädäkseen? Mikäli on, täällä jäädään odottelemaan herkullisia kausivärejä! Nuo kolme muutakin värivaihtoehtoa (nude eli Rose Velours, pinkki eli Rose Indien ja punainen eli Pomme D'Amour) ovat toki kauniita, mutta eivät kuitenkaan sykähdytä samalla lailla kuin tämä viininpunainen. 

Pochette Accessoires näyttäisi löytyvän Verniksen lisäksi nyt myös Epi-nahassa. On keltaista, oranssia, siniviolettia, fuksiaa... Epi-laukuista tykkäisin kyllä hurjasti enemmän, jos metalliosat olisivat hopean sijaan kultaiset väriltänsä! 

2 kommenttia:

  1. Tuollainen Amarante olisi kyllä minunkin laukkukokoelmaan menevä :)

    VastaaPoista