Cheap Smellsilta

Tunnustan, oon heikko ihminen enkä pysty vastustamaan hyviä tarjouksia! Oon tehnyt muutaman tilauksen Cheap Smellsille tässä nyt viikon sisään. Ensin huomasin Biothermin tuotteet tarjouksessa, ja tilasin Biosource -sarjan puhdistusmaidon ja kasvoveden, molemmat 400 ml kokoisina joten ei aivan heti lopu. Noh, sitten eilen loppui kasvovoide. Mulla on ollut jokusen kuukauden käytössä The Body Shopin Tea Tree -sarjan tuotteet, ja vaikka ne onkin osoittautuneet todellatodella mahtaviksi käytössä, mua suoraan sanottuna ihan pikkiriikkisen on alkanut tympiä se suht voimakas teepuuöljyn tuoksu. :-D Onhan se tietty raikas ja silleen, mutta pikkuhiljaa on nokka alkanut kaivata vaihtelua, heh. Ja tietysti muutenkin on aina kivaa kokeilla (itselle) uusia juttuja! Kyllähän siihen tuttuun ja turvalliseen TBS:n Tea Treehen voi taas myöhemmin palata, jos tuntuu ettei muiden merkkien tuotteet niitä pysty päihittämään... ;) 

Anyways, tänään kävin pyörimässä Sokoksen kosmetiikkaosastolla sen jälkeen kun olin käynyt hoitamassa asuntoasioita. Ostin pari kynsilakkaa (taas...) ja päätin tsekata, onnistuisinko löytämään sopivan kevyen kosteusvoiteen. Biothermin Aquasource Non Stop Creme vaikutti ihan hyvältä, mutta se oli hintava ja voide olisi pitänyt kaapia sormella purkista - en tykkää. Cliniquen hyllyltä sitten bongasin  Dramatically Different Moisturizing Gelin, joka vaikutti heti just sellaselta tuotteelta jota vailla mä olen! Ilman minkäänlaista kosteutusta alkaa kasvojen iho kiristää ja hilseillä, mutta silti tuntuu että suurin osa voiteista mitä oon kokeillut, on liian täyteläisiä/voidemaisia ja heti alkaa iho kiukutella kuin teinillä konsanaan. Geelimäiset voiteet oonkin havainnut parhaaksi vaihtoehdoksi, vaikkakin kaapissa on hyvä olla varalta myös jokin super täyteläinen creme helposti pakkasilla kuivuvia nenänpieliä/poskia varten.

Hinnasta sitten, Sokoksella Cliniquen geelivoide 125 millisenä maksoi muistaakseni jotain 55-60€. Arvelin että netistä saa halvemmalla, ja oikeaan osuin: Cheap Smellsilta tilattuna tuotteen hinta postareineen oli n. 34€! Onko jollakulla kokemuksia DDMG:stä? :)

clinique

Peeäs! Ei kannata yllättyä, jos hajuvesitilaus ulkomailta ei onnistukaan enää... :( 
cs
Nyt vastikään on tullut voimaan uusia rajoituksia lentoteitse postittamiseen, buu. Luin joltain brittiläiseltä sivustolta että kansainvälisesti ei voi postittaa enää tuotteita, joissa alkoholin tilavuusprosentti on 24 tai enemmän. Jotain sellasta, voi toki olla että oon ymmärtänyt tai lukenut väärin. :D Cheap Smellsin FB-sivulle on tullut paljon kyselyitä siitä, miksei tilaaminen enää onnistukaan. Alla oleva teksti on CS:n vastaus yhteen asiakkaan lähettämään kommenttiin, ja siinä on hyvin selitetty tuo tän hetkinen tilanne. 

"Sadly what has happened is that a long standing rule about not shipping fragrances by air, has started to be enforced through the Civil Aviation Authority. This means they will stop and potentially destroy items they consider to be dangerous for air transport. We're currently working hard to put in place alternate delivery options for as many European countries as we can, but for now there are certain places to which we can only ship Cosmetics, Haircare and Skincare. Very sorry for the inconvenience."

6 kommenttia:

  1. Hih, olen käyttänyt kyseistä rasvaa jo ööö 4 vuotta :---D Todella hyvä! Ja tuo purkki on _todella_ riittoisa! :) Eli hyvä valinta ;) Noi on aika usein Sokoksen 3+2 päivillä tarjouksessakin. Omani tosin oon ostanut Tax freenä laivalta/lentokentältä, sen verran eroa tuossa hinnassa kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, hyvä kuulla että on hyvä! Toivottavasti toimii itellänikin käytössä, en ainakaan ihan heti haluais palata siihen tbs:n teepuuöljyn tuoksuun :D

      Poista
    2. Heh :P Toi on niin ihana kun ei tuoksu kasvoilla miltään! Ja todella tekee pehmeän ihon :)

      Poista
    3. Kaupassa tykästyinkin ddmg:hen osittain just siks että tuoksu oli ihanan mieto/olematon! Hehe odotukset on kyllä korkeella, toivottavasti tää olis nyt sellain voide jossa voi jatkossakin pitäytyä eikä tartte aina olla etsimässä parempaa :D

      Poista
  2. VOI EI, mä en oo kuullutkaan tuosta postitusuudistuksesta. Mä oon myös miettinyt tuota Cliniquen geelivoidetta, mutta en oo saanu hankittua korkeen hinnan takia. Kerroppas sit kokemuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tylsä toi uudistus! :/ Vaikka nooh, ehkä turvallisuus menee sitte kuitenkin mun hajuvesitilauksien edelle.. :D Joo täytyy postailla käyttökokemuksia, innolla odotan että paketti saapuu ja pääsee testailemaan :)

      Poista