YR-tilaus

IMG_2224
Lupailin tekeväni postausta Yves Rocher -tilauksestani, ja tässä se nyt olisi. :) Kuten kuvasta näkyy, laatikko on aikalailla täynnä kaikenlaista, ja hintaa koko satsilla oli vaan 24 euroa! Muuten laskua olisi ollut hitusen enemmän, mutta tilaushetkellä oli voimassa jokin alekoodi, jolla sai vitosen alennusta. Postaritkin oli ilmaiset - YR:llä on niin kiva että postikuluja ei tuu ollenkaan jos tilaa +17 eurolla (ja sehän onnistuu helposti hehhee), mua kevyesti tympii sellaset nettikaupat joista pitää tilaa about 666 euron edestä jotta saa ilmaisen toimituksen. :D

IMG_2231
Vaniljalta tuoksuva voide ja suihkugeeli. Nämä tilasin lähinnä siksi, että voin käyttää niitä yhdessä Pradan Candy -hajuveden (joka tuoksuu mm. vaniljalta) kanssa. Mulla on muut hajuvedet aika hedelmäisiä, samoin kuin ihovoiteetkin, joten halusin sitten vähän paremmin tuohon hajuveteen mätsäävät tuotteet. En iiiihan raaski satsata Pradan voiteeseen ja suihkugeeliin, ne kun ovat aika hunajaisia hinnaltaan, joten nää YR:n vaniljaiset tuotteet vaikutti hyvältä ja huomattavasti edullisemmalta vaihtoehdolta. 

IMG_2243
Mun äiti tilaili loppuvuodesta YR:lta kaikennäköstä, mm. Candied Mallows -sarjan käsisaippuan. Ihastuin ihan sikana sen tuoksuun, ja kun äskettäin huomasin tuotteet alennuksessa, nakkasin suihkugeelin ja vartaloemulsioon tuplana tilaukseen. :D Heh, mulla taitaa olla nyt voiteita ainakin ensi kesään asti.. en vaan voinut vastustaa, kun oli sen verran edullisia alessa (pari euroa kappale). :)

IMG_2256
Myös Candies Mallows -sarjan käsisaippuaa ja käsivoidetta tilasin, tuplana löytyy nämäkin. 

IMG_2262
Kaupan päälle sain silmämeikinpoistoaineen ja tollaisen roll on-silmänympärysvoiteen (jonka ovh. on melkein 30e!). Tota meikinpoistaria mulla itse asiassa oli ennestäänkin, oon tykännyt siitä enemmän kuin muista tähän mennessä kokeilemistani vastaavista tuotteista (Maybelline, Lumene) sillä se ei tunnu iholla niin kovin öljyiseltä, vaikka poistaakin meikin helposti. 

Alla olevaa kuvaa (mainosbänneri!) klikkaamalla YR:n sivuille! Koodilla 10CHECKOUT saa 10€ alennuksen väh. 39,95 euron tilauksista, voimassa 28.2. asti.

3 kommenttia:

  1. Oioi, kuin söpöjä noi Candied Mallows purkit! :) En edes muista vuotta, jolloin olisin käyttänyt YR:n tuotteita. Vieläkin mielessä ne minikokoiset testeri-huulipunat kamalalla hajulla ja ikuisella kestolla :D Taisin olla silloin 9-vuotias. Ohhoh. Olisi varmaan korkea aika antaa uusi mahdollisuus, sen verran kivoilta näyttää noikin jutut! Eiköhän muutosta ole tapahtunut 14 vuodessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mietinkin just yks päivä että tollasia pinkkejä putiloita pitää ihan mielellään kylppärin hyllyssä esillä sitten kun on se oma kämppä:) Ja noi tuoksuukin niin hyvältä, ainakin omaan nokkaani!

      Hahaha, muistan itekkin noi minihuulipunat! Äidillä oli sellainen setti mihin kuului varmaan parikymmentä semmosta, ja mun piti salaa aina välillä päästä kokeilee niitä :D On joo hieman muuttunu tuotevalikoima noista ajoista, onneks! Mäkin taisin vasta viime kesänä tehä ekan oman tilaukseni YR:ltä, siihen asti oli ollut vähän liian hyvässä muistissa ne 10-15 vuoden takaiset tuotteet.. :D

      Poista
  2. Anonyymi8/2/13 11:30

    Beautiful products. Yves rocher is definitely a great brand!

    xx

    WWW.STYLEOFPURITY.COM

    VastaaPoista