6am and somehow its just me and you to have the city

Oon viime aikoina ollut ihan super koukussa Sound Cloudiin! En käsitä, miten en jo aiemmin oo tajunnut innostua kokeilemaan sitä. Siellä oon törmännyt kaikenlaisia soittolistoja kuunnellessa niiiiiin törkeen mahtaviin artisteihin että huhhuh! Erityisesti (itselleni) uutta räppiä/hiphoppia on löytynyt aivan hemmetisti, ja monen monta loistavaa biisiä oon viime päivinä ladannut iTunesiini. :)  Mä oon aivan surkea etsimään uutta musaa kuunneltavakseni, ja useimmiten jumitankin vaan samoissa lemppareissa vuodesta toiseen, mutta Sound Cloud on jotenkin ihanan helppo tapa tutustua uusiin artisteihin! Esim. Spotify on tietty myös ihan kiva siihen tarkoitukseen, mutta siellä ei ihan liiaksi asti oo semmosia "emerging" artisteja, apua miten toi suomennetaan? Siis sellasia jotka ei vielä oo kovin tunnettuja :) Henkilökohtaisesti koen että Youtube on aika kömpelö musan kuunteluun, ja käytän sitä lähinnä sillon kun haluun linkittää biisejä vaikka FB:ssä.. Mutta siis SoundCloud, aijai! 

Mun tähän astisista löydöksistä parhaimpia on ehdottomasti Jez Dior, Yonas, Skizzy Mars sekä Upper West. Tässä vähän ääninäytteitä! :PTÄÄLTÄ löytyy mun koko soittolista! Jatkossa tuun varmasti päivittelemään tolle listalle ahkerasti uusia kivoja biisejä sitä mukaa kun sellaisiin törmään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti