Horsebits

gucccci
Mitä laukkuihin, kenkiin ja asusteisiin tulee, tämän hetkisistä mallistoista muhun kolahtaa ehdottomasti eniten Michael Michael Kors sekä Gucci. MMK:n toinen toistaan upeampia uutuuksia ollaankin ihasteltu jo tässä postauksessa, ja nyt olisi toisen suosikkini, Guccin vuoro. Katsokaapa mitä herkkuja merkin nettikaupassa tällä hetkellä löytyy... 

gucciloafer6
gucciloafer5
gucciloafer3
gucciloafer4
gucciloafer2
gucciloafer1
1953 Horsebit Loafer

Guccin loafereista oon haaveillut jo viime kesästä asti, kun bongasin NAP:lla konjakinruskeat söpöläiset alessa. Siis oon vielä edelleen vähän katkera siitä, etten nakannut niitä ostoskorin kautta kassalle heti siltä seisomalta (koko olis ollu just oikee ja aleprosentti tuntuva), vaan päätin vielä muutaman päivän pohtia asiaa. Totta kai kengät myytiin loppuun tän mun pohdiskelusession aikana. :D Lähiaikoina nämä tyylikkyyden huipentumat eivät varmastikaan tule mahtumaan mun budjettiin, ainakaan normaalihintaisena (410€), mutta ehkäpä ensi vuonna pääsisi korkkaamaan baltsukauden keväällä näissä klassikkoloafereissa... :P Hihi, toivoa sopii! Jos nyt olisi varaa, ostaisin oitis joko nuo korallinpunaiset, keltaiset tai ruskeat loaferit. Toisaalta toki mustatkin olisi varma valinta.

guccilompakoto
Continental Wallet With Horsebit Detail

gucci4
Soho Disco Bag

gucci3
Jackie Shoulder Bag

gucci2
Bright Bit Top Handle Tote

gucci1
Bright Bit Clutch

Ai ai mitä laukkuja! Erityisesti kaksi viimeistä laukkumallia, eli top handle tote sekä tuo clutch, valloittivat mun sydämen totaalisesti. Toi hevosen kuolain -detalji vaan kolahtaa ja kovaa, mahtava yksityiskohta muuten simppeleissä laukuissa, kengissä jne. Kuolaimella koristetut vyöt ja korut näyttää myös tosi kivoilta. 

Täytyy sanoa, että nykyään designer-merkeistä Gucci kiinnostaa mua enemmän kuin  vaikkapa Louis Vuitton, jota ennen suorastaan palvoin. Pitkään LV oli mulla kaikista brändeistä se, jonka tuotteita eniten himoitsin ja halusin tavoitella, mutta nyt jotenkin ei enää niin kamalasti jaksa kiinnostaa. Toki Speedyn ja muutaman clutchin edelleen huolisin laukkukokoelmaani milloin tahansa, ja varmaan vähintään yhden LV:n tuun jonakin päivänä ostamaan, mutta jotenkin LV on nykyään omissa silmissäni vähän samalla tasolla kuin vaikkapa Michael Michael Kors - joka on siis Michael Korsin huokea hintaisempi"kakkos" mallisto. Hintojen suhteen LV ja MMK ei tietenkään samassa sarjassa paini sitten alkuunkaan, mutta noin niinkun statusarvon suhteen... jos joku ymmärtää mikä mun pointti on. :D Toki myös LV:n järjettömät hinnannousut viime vuosina tympii kovasti. Whatever, nykyään Gucci on yksi eniten arvostamiani muotitaloja, kiitos toinen toistaan onnistuneempien mallistojen. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti