Yayy

mooove
Muuttopuuhissa on pitkälti mun viikonloppu mennyt, kuten aiemmin uumoilinkin. Vaatehuone on jo aika hyvällä tolalla, samoin kylppäri, mutta muuten.. oivoi mikä urakka olis vielä ens viikolla luvassa! Mutta positiivisin mielin tietysti rupeen laittaa paikkoja kuntoon ihka ensimmäisessä asunnossani, heh. :) Äiti ihmetteli, miksen puhu kämpästä kotinani. Mun mielestä koti on ehdottomasti täällä mun vanhempien luona niin pitkään, että pääsen muuttaa ihan omaan asuntoon ja on ehkä jo perhettä yms, noh asioita jotka (mun mielestä) tekee kodista kodin. :D Mutta ehkäpä mä jossain vaiheessa opin sanoo vuokrakaksiotani kodiksi ja tätä kotia vanhempien luona puolestaan vaikka kotikodiksi, tai jotain sinne päin! :D Toissapäivänä kun mun kämppää siivottiin, tuntui vielä että ööh enhän mä täällä asu, oon vaan käymässä.. mut nyt ne 43 neliötä tuntuu jo huomattavasti kotoisammilta kun oon saanut eilen ja tänään omia tavaroitani sinne, ja osa kamoista on jopa jo ihan paikallaankin. :D

food
Viikonlopun syömisiä. Aamut on alkaneet joko tuopillisella mustikkamansikkasmoothieta tai paistetulla kananmunalla (ja tietty lisäksi iso kupillinen kahvia!!), ja myöhemmin iltapäivällä on tullut suosittua lähinnä roskaruokaa, joko itsetehtynä tai à la Heseburgeri. Nyt ei kyl hetkeen tartte kenenkään edes vitsinä ehdottaa hampparimättöjä, yöökh! :-D

JA YHYY!!! Kartellin ihanamahtavakaunisupeatäydellinen valaisin ei sitten sovikaan mun asunnon kattoon! Mä en ymmärrä valaisimista hölkäsen pöläystä (onneks on iskä apuna), mutta vissiin tartteis vähän suorittaa pientä silpomista sille Gé:lle jotta sen sais paikoilleen.. just tällä hetkellä en oo valmis ottaa riskiä, että pienen operoinnin jälkeenkään sitä ei saisi paikoilleen ja täten myöskään ei voisi enää palauttaa, joten haikein mielin pakkaan valaisimen takaisin laatikkoon ja lähetän takas Stockalle. Buu. Noh, täytyy kattoo joku kiva (ja toki mieluusti myös huomattavasti edullisempi) lamppu ainakin väliaikaisesti olkkaria valaisemaan. Ehdottomasti mä haluun Gé:n joskus tulevaisuudessa kattoa koristamaan, joten täytyy katsella sitä uudestaan sitten kun joko totean etten voi (enää) elää ilman sitä  ja oon tyyriin valaisimen lisäksi valmis kustantamaan ammattilaisen asentamaan sen, tai kun päätän muuttaa muualle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti