The hardest thing to do is something which is close to nothing

Ohoh, löysin luonnoksista tällaisen postauksen, joten täytyypäs julkaista tämä nyt sitten! :D Eli kosmetiikkahankintoja TAAS luvassa, hih...

caasa
Cliniquen DDMG:stä postailinkin jokin aikaa sitten, mainitsin tilanneeni sen Cheap Smellsilta. Ahkerasti on tullut aamuin ja illoin voidetta käytettyä siitä asti, kun paketti saapui. Ei yhtään The Body Shopin tea tree -voidetta huonompi, vähintäänkin ajaa saman asian, niin ja tuoksuu miellyttävämmältä! :P

ewqe
Biothermin Biosource -sarjan puhdistusmaito ja kasvovesi löytyi myös Cheap Smellsilta edullisesti. Oon halunnut testata näitä ikuisuuden, ja nyt kun sain ne hyvään hintaan, päätin tilata. Nää ei taidakaan ihan heti loppua tuon mukavan 400ml pakkauskoon ansiosta! :D Puhdistusmaidolla lähtee hyvin meikit kasvoilta ja kasvovesi tuntuu tarpeeksi "tujulta", sellaselta että jää oikeasti tosi raikas tunne kasvoille. 

oi
Malu Wilzin Anti Stress Creamin ostin, kun Biothermin Skin Ergetic voide loppui (miks kaikki aina loppuu yhtä aikaa?!). Tosiaan toi Cliniquen geelivoide on kyllä käytössä hyväksi havaittu, mutta kevyen voiteen lisäksi jokin vähän tuhdimpi voide on välttämättömyys etenkin näin talviaikaan, kun nenänpielet ja posket tuppaa kuivumaan helposti. En kuitenkaan halunnut maksaa Biothermin voiteen hintaa nyt muuton alla ja oon jo muutenkin tuhlaillut paljon rahaa kosmetiikkaan lähiaikoina, joten päätin etsiä jonkun  edullisemman vaihtoehdon tällä kertaa. Tää Malu Wilzin voide maksoi parikymppiä Emotionissa, ja vaikutti lupaavalta joten ostin sen. Todella hyvä ostos tuli tehtyä, tää tekee ihosta niiiiiiiin pehmeän ettei tosikaan! Tykkään tästä jopa enemmänkin kuin Biothermista. Voiteen luvataan sopivan herkälle ja kuivalle iholle, joka on ärtynyt ja punoittaa. Mulla erityisesti posket punottaa herkästi varsinkin talvella, liekö sitten couperosaa vai jotain ihan muuta, mutta luonnollisesti vähemmän punoittava iho kiinnostaa oikein kovasti... mutta oon kamalan skeptinen sen suhteen, että peitevoiteen lisäksi olisi olemassa jokin toinenkin ihonsävyä oikeasti neutralisoiva tuote. Anti Stress Cream kuitenkin vaikutti ihanan täyteläiseltä ja muutenkin täydellisen sopivalta mun osittain pintakuivalle talvi-iholle, joten päätin kokeilla, siitä viis vaikka purkin kyljessä luvattais kuu taivaalta. ;) En tiiä onko tästä nyt mitään huomattavaa apua ihon punoitukseen, mutta yleisesti ottaen tosi passeli ja sopivan tuhti voide  talvikäyttöön. :)

0707
Diorin valikoimasta poistuvia kynsilakkasävyjä bongasin hyvässä alennuksessa Sokokselta, joten pitihän mun niihin sortua. :/ Aluksi ajattelin kyllä ostaa vaan yhden, kun mulla ei aiempaa kokemusta oo Diorin lakoista, mutta en kerta kaikkiaan pystynyt päättämään kahden ihanan sävyn väliltä. :D Tuota tummansinistä 908 Tuxedoa muistan ihailleeni monet kerrat viime syksynä, joten se oli varma valinta, mutta niin kovasti tykästyin myös sävyyn 906 Purple Revolution että ostin lopulta myös sen. Purple Revolutionin violettiin taittava musta sävy on aivan ihastuttava, ja tulee ensi syksynä varmasti olemaan yks käytetyimpiä lakkojani! :) Mulla on sitä nytkin kynsissä kun halusin testata Diorin lakkojen laadun, ja hyvin on jo monta päivää pysynyt kynsissä. Ihastuin myös lakan siveltimeen, joka on ohut mutta suuuuuper leveä! Tai noh, ainakin super leveä muiden omistamieni lakkojen siveltimiin verrattuna :D Aluksi vähän pelästyin sitä, mutta yllättävän helposti lakan sai levitettyä kynnelle ilman sotkemista. :)

1010
YSL:n Rouge Volupte -huulipuna sävyssä 27 Rose Paris tarttui mukaan Emotionista. Mun oli tarkoitus tilata tää huulipuna Feel Uniquesta jokin aikaa sitten, mutta sieltä sitä ei enää saakkaan buu... tämäkin löytyi nyt alepöydältä. Siis miksi oi miksi näin upea korallinpunainen sävy ei jää pysyvästi valikoimaan, yhyy!! En toki sen puoleen valita kun sain tämän ihanuuden nyt hieman normaalihintaa halvemmalla, mutta kyllä sitä hintaa alessakin oli sen verran, etten taida raaskia käydä hamstraamassa toista mokomaa varastoon. :/ Byhyyh. Rose Parisin sävy on aivan valloittava, niiiiiiin räikeä korallinpunainen että tulee ihan neonvärit mieleen. :)

765te
Feel Unique muisti mua tammikuussa viiden punnan alekoodilla synttäreideni kunniaksi, ja pitihän se jotenkin hyödyntää.. tilasin sitten tän Diorin Diorshow New Look -maskaran, jota olin jo kauan halunnut kokeilla! Täytyy sanoa, että en oo ihan hirveen tykästynyt tähän. Harja on turhan pieni mun makuuni, ripset jää jotenkin kovan tuntuisiksi ja!! Tuntuu mahdottomuudelta saada kaikki väri ripsistä pois, vaikka käyttäis kuin reilusti meikinpoistoainetta :D Kun näyttää siltä, että on saanut kaiken ripsarin hinkattua pois ja huuhtelee kasvot, niin kappas sitä värii on silmien alla ja yllä. :/ Ei mulla muiden ripsarien kaa oo koskaan ollut tällaista "ongelmaa", mutta ehkä tää Diorshow vaan yksinkertaisesti ei sovi mulle - kuitenkin niin monet tätä tuntuu kehuvan! Haluaisin vielä antaa mahdollisuuden Diorshow:n klassikko versiollekin, siinä kun taitaa olla ihan normaalikokoinen harja, ja myös Sensain 38°C houkuttelee noista vähän hintavammista tuotteista. Ehdottomasti jatkossakin mulle riittää Maybellinen ripsarit paremmin kuin hyvin, mutta välillä vaan on kiva kokeilla jotain itselleen uutta. ;) 

esd54
The Body Shopissa oli viime kuussa kantistarjouksena käsivoiteet tasan kympin, ja mulla oli kertynyt jotain bonusta tai mitä lie vitosen verran joten päätin ostaa tällaisen absinttivoiteen. Tuoksuu hyvältä ja kyllä tällä kuivat kädet pehmenee mainiosti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti