Falabella

stellaaa
Mä oon viime aikoina löytänyt itseni moneen otteeseen kuolaamasta suuresti arvostamani suunnittelijan, Stella McCartneyn, laukkuja. Jokin Falabelloissa vaan viehättää kovasti, ja taatusti vielä jonain päivänä tuun ostamaan tuollaisen laukun ihka omakseni. :) Stellahan ei käytä mallistoissaan ollenkaan nahkaa, saati sitten turkista, mikä on mun mielestä tosi mahtavaa. Turkista en itsekään rykäisisi päälleni vaikka maksettaisiin, mutta suosin kyllä nahkaa materiaalina laukuissa ja erityisesti kengissä. Kengissä nahka vaan on käyttömukavuudeltaan 10+ joihinkin muovista valmistettuihin hiostaviin kammotuksiin verrattuna, ja tietysti hyvin pidettynä nahka kestää vuosikausien käyttöä siinä missä (ainakin mulla) tekonahkakengät saa aina kesän päätteeksi heittää roskikseen. 

Laukkujen suhteen en oo niin tarkka materiaalin suhteen, vaan voisin hyvinkin ostaa (laadukkaasta) tekonahkasta tehdyn laukun. Ongelmana vaan on se, että ne harvemmin on omaan silmääni hyvän näköisiä, ja usein eko-suunnittelijoiden luomukset näyttääkin... no, ekologisilta. :D Kun mä ostan laukun, haluun että hintaan kuuluu edes pientä luksuksen ja laadun tuntua, en ekohippimeininkiä - oli suunnittelijalla miten hieno arvomaailma tahansa. Stella on kuitenkin mun mielestä onnistunut hommassaan loistavasti. Mitäs sanotte näistä seuraavista ihanuuksista? Kuvat nappasin Farfetchilta, jolla ainakin nopean nettikauppakierroksen perusteella tuntui olevan laajin valikoima Falabelloja.

stella1
stella11
stella5
stella10
stella3
stella9
stella8
stella4
stella7
stella6
stella2
Näistä mun suosikkeja on korallinpunainen tote bag ja kaikki käärmekuosiset clutchit, mutta kyllä tää seuraava kaunokainen kaikessa överiydessään on mun suurin lemppari: 

holograp

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti