And all the ways I got to know your pretty face and electric soul

Heissulivei! Höh, aurinko on jotenkin pehmentänyt varmaan järjenjuoksun ku ei vaan yhtään tiedä, mitä sitä tähän postauksen alkuun taas kirjottais.. parempi kai kun ei kirjota mitään, eli pitemmittä puheitta saatte jälleen kerran "nauttia" mun instagrammailuista: 

eas
Tilasin Wescin Oboe -kuulokkeet eBaysta kymmenellä punnalla + postarit, eli ei paha! Nää on jo mun neljännet, ja mä vaan tykkään kaikesta näissä; äänentoistosta, mallista, ulkonäöstä... niin, ja laadusta/kestävyydestä. :D Muiden merkkien luurit on kestäny hyvällä tuurilla puol vuotta mun suht hc:n puoleista käyttöä, yleensä ei sitäkään, kun taas Wesceistä jokaiset on ollu aina vähintäänki vuoden käytössä ennen ku on menneet hajalle. Tosin muuten nääkään ei taatusti kestäisi kuin sen puol vuotta korkeintaan, mutta kun näihin saa vaihdettua johdon jos se sattuu vääntymään rikki. Niitä saa parilla eurolla eBaysta, eli nekään ei onneksi ihan hirveitä maksa. 

wr4tgers
Tän päivän menussa oli jauhelihatortilla guacamolella ja parmesanilla, nam. 

gt4w
Eikö ookkin komeet valjaat Nasserilla? :P Nämäkin yllätys yllätys bongasin eBaysta. Myös Lululle tilasin omat nimikkovaljaat, mutta...

ew44rgh
Hah, tälle pontukselle ei M-kokoiset koirien (!!!) valjaat sopineetkaan ihan yhtä hyvin kuin Nasulle, joten niihin pitää tehdä muutama lisäreikä. :D (Niin ja by the way, tossa toisessakin kaapissa on nykyään sokkeli alla eli ne on samalla korkeudella. :p)

Tänään tuli muutama pakettikortti, joten koukkasin päivän velvollisuudet hoidettuani postin kautta kotiin kera muutaman oikein mieluisan paketin... 
4tegwfs
En oikeen tiiä että pitäiskö olla vähän häpeissään tän dvd-boksin ostamisesta vai mitä häh, mutta... :D Gossip Girlit on kaikki katottu, samoin The Cityn 1. ja 2. tuottikset ja The Hills taas ei kiinnostele joten ajattelin että jos vaihteeksi uppoutuisi brittiläisen tosi-tv:n syövereihin. Mulle ehdottomasti paras tapa oppia englantia on kattoa leffoja ja sarjoja - joskus teksteillä (englanninkielisillä of course), mutta nykyään selviän useimmiten hyvin ilmankin. Mä oon aina ollut ihan kohtuullisen hyvä kirjottaa englantia ja sain koulussa hyviä numeroita aineista sun muista, mutta kuullunymmärtäminen... oh lord. Onneks hömppää katsellessa siinäkin on pikku hiljaa tullut paremmaksi ja paremmaksi. :D

mtyr
Lidsey Kelkin I heart... -kirjat on mun mielestä ehkä parhainta hömppälukemista heti Sophie Kinsellan Himoshoppaajien jälkeen, joten pitihän tää tuoreinkin osa viimein ostaa. Kesälukemista parhaimmillaan!

mjukt
Sitten vähän vähemmän hömppää; Bukowskia ja Bukowskin palvomaa Fantea. 

ht5
Amazon-paketin lisäksi hain pikkusen eBay-paketin. Aijai, tällaiset kuoret oon halunnu siitä asti, kun näin The Blonde Saladin jossain Instagram -kuvassa moiset! Niin hauska idea! Seuraavaks hankin Dior tai YSL -versiot ;)

fqw
Eilen kävin ihan ypöyksin leffassa! Oli aika outoa, haha. Kävin tsikiditsekkaamassa The Great Gatsbyn, ja se oli kyllä ihan mielettömän hyvä leffa. Mielettömät puitteet, toimiva juoni, loistavaa musiikkia ja iiiiihan siedettävät näyttelijävalinnat... enkä tarkoita Leonardoo vaan lähinnä Tobeyta, kun sen kiltti naama on vaan melko hurmaava. :D Eilisestä asti on ihan vaan pikkuisen tullut fiilisteltyy Lana Del Reyta: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti