The Body Shopilta

IMG_3268
Kuten eilen mainitsinkin, sain The Body Shopilta kokeiluun muutamia toivomiani tuotteita: E-vitamiini sarjan bb-voiteen ja kasvosuihkeen, sekä Natures Minerals puuteripaperit. Nyt oon jo ennättänyt testailla kaikkia, ja tässä vähän mielipiteitä. :)

IMG_3279
Natures Minerals Blotting Tissues -paperipuuterista oon kuullut paljon hyvää, ja näitä testattuani on pakko sanoa, ettei taida olla paluuta enää siihen, että laukussa kulkisi mukana tavallinen kivipuuteri. Ehei, tästä lähtien kun iltapäiväinen puuterointituokio tulee vastaan otsan kiiltäessä kuin mäkkärin friteerausastia (no ei vaa!), esiin otetaan puuteri paperisessa muodossa! Kivipuuterin kanssa ylläripylläri on vähän se probleema, että se ei poista talia iholta, vaan ainoastaan peittää kiillon. Lopputulos on usein vähän turhan pakkeloidun näköinen, mikä tietystikään ei ole se optimaalisin tavoite. :D No, tuollaisella paperilla kun painelee kasvojen ongelmakohdat läpi, tali imeytyy paperiin ja iholle jää vaan ohuen ohut, luonnollisen näköinen puuterikerros. Pakkauksessa on 65 arkkia ja hintaa sillä on 8€, eli ei paha. Mun äitikin jo ennätti innostua tästä nerokkaasta tuotteesta! :)

IMG_3290
IMG_3301
Vitamin E Cool BB Cream -voide tuntuu kasvoilla ihanan kevyeltä, ja tulee taatusti ahkeraan käyttöön lähiaikoina, kunhan nassu saa ensin pikkusen väriä ja aurinko helpottaa mun atooppisen sekaihon ongelmia. Tästä kevyesti peittävästä bb-voiteesta on tarjolla vain yksi sävy, ja vaikka se näyttääkin tällaisen suht kalpeanaamaisen silmään aika tummalta purkissa, se ei todellakaan ole sitä iholle levitettynä. Sävy sopii siis mulle nytkin vaikka plakkarissa ei oo vielä minkäänlaista auringonpalvomista tälle kesälle, mutta näyttää varmasti parhaalta pienen päivetyksen kera kun tuossa on tuo glowing -ominaisuus ja mulla tosiaan ei oo ihan se täydellisin ja tasaisin iho omasta takaa, eli vielä hetken aikaa taidan käyttää hieman peittävämpää meikkivoidetta ennen tähän siirtymistä. :) 50ml tuubi maksaa 17,50€. Voide leviää helposti iholle ja vaikuttaa riittoisalta, ja ainakin itse onnistuin hieman kerrostamaan sitä ongelmakohtiin eli punoittaviin poskiin. 

IMG_3321
Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä; Vitamin E Face Mist -kasvosuihke. Tää tulee olee niiiiiiiiiin kova sana kun kesän kovimmat helteet koittaa, sillä ihanan ruusuiselta tuoksuvaa suihketta voi huoletta käyttää meikin päälläkin. Mulla ainakin tulee kuumina kesäpäivinä usein sellanen fiilis että raaaah tekis vaan mieli pikkusen huuhdella kasvoja, mutta toisaalta ei kyllä huvita meikata uudestaan sen jälkeen. :D Tällainen virkistävä ja kosteuttava suihke on varmasti mahtava tollasiin tilanteisiin, ja kuten TBS:n nettisivuillakin suositellaa, myös työpöydällä tai lentokoneessa tällainen lienee aika näppärä. 100ml suihkeella on hintaa 13,90€.

Tässäpä olikin aikamoinen summer essentials -kolmikko; kevyesti peittävä, kuulaan lopputuloksen takaava bb-voide, paperipuuterit jotka jättää ihon mattapintaiseksi mutta silti luonnollisen näköiseksi, ja ihoa virkistävä suihke. Kuten sanottua, kaikki nämä tuotteet olivat mun mieleeni - tosin enpä mä kyllä muuta oikeastaan odottanutkaan, sen verran positiivisia kokemuksia oon kuullut/lukenut paperipuuterista ja tuosta E-vitamiini suihkeesta. Ainoastaan bb-voide uutuustuotteena hieman epäilytti siinä mielessä, että olisiko sävy ja koostumus mun kasvoille sopivat, mutta onneksi näin oli! :)

2 kommenttia:

  1. puuteripaperit on ihan parhaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin samaa mieltä! ;) Ihan melkein harmittaa, etten aiemmin ollut hoksannut, että kivipuuterille olis paljon parempiki vaihtoehto olemassa. Plus sen lisäks et puuteripaperilla lopputulos on paaaaljon luonnollisempi, oon onnistunut varmaan lähes jokaisen käytössä olleen kivipuuterin hajottamaan säpäleiks... noissa papereissa on seki just hyvää että aika taitava saa olla, että ne sais jollain konstilla hajotettua laukun pohjalle :D

      Poista