If you have to wear sunglasses to open the refrigerator you might be hung over.

Mä oon vähän funtsinut, että tänä kesänä olisi kiva ostaa vihdoin ja viimein kunnon aurinkolasit. Brändeistä lähinnä se klassikoista klassikoin, Ray-Ban, on pyörinyt mielessä, ja muutamat kyseisen merkin aurinkolasimallit onkin jo kerenneet muodostua lemppareiksi. Ne on tietysti Clubmaster ja Aviator! ;)

club2
club1
ray-clubm
Clubmasterit on jotenkin ihanan asiallisen näköiset, ja just täydelliset kun haluu vaan väijyä ihmisiä hahah :D Nää on pitkään ollut mulla se vaihtoehdoista ykkönen laatuaurinkolasien suhteen, vielä kun vaan osaisi päättää että tykkäänkö enemmän mustista vai noista kilpikonnakuosisista, mutta toisaalta...

greenaviator1
8639176664_8840fac280_o
ray-ban-flash-lenses
ray-aviat
...on nää Aviatoritkin ihania! Tavalliset ruskeat on toki ihan jees, mutta aijai noi värillisillä peililinsseillä varustetut! Turkoosit on ehkä kaikkein kivoimmat mu makuun. Täytyy vielä jäädä pohdiskelemaan että mihin näistä laseista sitä nyt sitten päätyy, vai päätyykö kuitenkin johonkin aivan muuhun... :D Pradan Baroquet on kyllä yhdet sellaset unelmalasit, mutta ne maksaa hitusen liikaa mun mielestä, ja myös Stella McCartneyn mallistossa on yhet kivat cat-eye lasit. Mutta noh, ehkäpäs Ray-Baneista olisi hyvä aloittaa... :p Oon selaillut aika paljon viime aikoina nettikauppoja joissa Clubmastereita ja Aviatoreita myydään, ja etenkin Aviatoreissa tuntuu hinnat vaihtelevan aika paljonkin. Sunglassesshopissa tuntuu olevan edullisinta, sieltä sekä Clubmasterit että Aviatorit peilipintaisina irtoaa n. 120 eurolla kipale, joten varmaan sieltä tulee sitten tilattua aikanaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti