Seuraatko blogeja Google Readerilla?


Sain tollasta sähköpostia eilen. Elikkä jos mun tapaan seuraatte blogeja Google readerilla, kannattaa alkaa miettiä jotakin muuta vaihtoehtoa sillä reader on parin viikon päästä historiaa. Myös Googlen käyttäjäraati ainakin mun tietojeni mukaan poistuu pian käytöstä, eli se on tuo blogin sivupalkissa oleva Liity tähän sivustoon -juttu jonka alla näkyy seuraajien profiilikuvia. Sitten ei siis enää pysty seuraamaan blogeja Bloggerin kautta. Äh, ihan tyhmää! Mä seuraan varmaan sataa blogia niin kiva alkaa niitä lisäilee johonki muualle hahah :D varmaan mä sitte ihan tuohon Bloglovin'iin päädyn. Mikä teidän mielestä on toimivin keino seurata blogeja? :)

4 kommenttia:

 1. Peukutan Bloglovinia :) Hyvä sovellus myös puhelimeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, toi olisi kyllä tosi hyvä että puhelinsovellus löytyy! Tähän asti oon vaan Safarin kautta klikannut itseni blogeihin jos on tehnyt iPhonella mieli niitä lukea, mutta toi kunnollinen sovellus olis kyllä iso plussa :)

   Poista
 2. Jos käyttää selaimena Chromea, todella hyvä Google Readerin korvaaja on Feedbro. Erittäin nopea, helppokäyttöinen ja monipuolinen.

  http://nodetics.com/feedbro

  VastaaPoista