Selma

IMG_3746
IMG_3758
IMG_3762
IMG_3767
Michael Michael Kors Selma. No words needed.  Tai no, oikeastaan sanat on todellakin tarpeeseen: mulla on ollut tämä laukku jo miltei pari kuukautta. Postauksenkin tein, mutta nyt äsken kun intouduin vähän selailemaan vanhoja blogitekstejä, tajusin että eipä Selmaa näy kyllä yhtikäs missään. Taisi sitten tapahtua klassinen postauksen häviäminen bittiavaruuteen, kun sitä ei luonnoksistakaan löytynyt (ja mä kun oon aina ajatellut, että hah, ei postaukset oikeasti voi kadota tuosta noin vaan - kunhan bloggaajat vaan selittelee sillä postailemattomuuttansa). Kiva. Ihmettelinkin vähän, että eikö muka KUKAAN halua kommentoida tätä laukkuhankintaa mitenkään - tiedän kuitenkin että sieltä ruudun takaa löytyy muitakin MK-hulluja hihih. :D No, mutta tässäpä tää MK-perheen uusin jäsen nyt sitten olisi. Tykkään. Silloin kun hankin ihastuttavan mini Hamiltonin, ajattelin että siinä olisi ihan tarpeeksi tuota täydellistä kirkkaanvihreää sävyä à la Michael Kors mun laukkukokoelmaan. Ja paskat, sehän sai mut vaan hinkuamaan lisää. :-D Nyt sitten löytyy palm greeninä niin pikkulaukku kuin tilava arkilaukkukin. Selmaa ei kyllä voi kuin kehua, siihen mahtuu paljo tavaraa ja pikkujutut pysyy hyvin tallessa kun säilytystaskuja on monen monta. :) Ja irrotettavasta olkahihnasta plussaa.

Kuvasin huvikseni myös Hamiltonit. :)

IMG_3776
Hetken aikaa ehdin jo ajattella että nyt ei enää yhtään Michael Korsia mun vaatehuoneen hyllylle, mutta sitten Selmasta ilmestyi super söpö pikkuinen crossbody-versio. Ja Jet Set Travel Toteakaan en kyllä pahakseni pistäisi ollenkaan. Nyt on kyllä ruvettava hetkeksi MK-tauolle ja tässä välissä ostettava vähän muiden merkkien ihanuuksia, ehkäpä sitä sitten ensi kesänä voi taas haaveilla ihanan räikeistä  Korsin kausiväreistä... ;) 

8 kommenttia:

  1. Oh my mikä jykevä ihanuus! Muhun MK:n laukut ei kyllä oo toistaiseksi iskeneet alkuunkaan, okei en oo kyllä sen kummemmin valikoimia selaillutkaan. Mutta tää Selma on kyllä upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kyllä vei mun sydämen heti ku näin ekat kuvat Selmoista alkuvuodesta! :p Tykkään kyllä noista Hamiltoneistakin tosi paljon, mutta Selma on kyllä ihanaa vaihtelua niille, ja ei oo toistaseks tullu vielä yhtäkään toista vastaan hih :D

      Poista
  2. ai mikä kateus.........

    VastaaPoista
  3. Toi Selma on kyllä niiiiiin nätti! :-) Ihastuin ihan salamana kun ekan kerran keväällä Cottonilla tuon näin. Jossain välissä vähän suunnittelin sen ostoa, mutta äskettäin nappasin MBMJ:n Classic hillier hobon itselleni niin taitaa olla laukkuostot taas hetken pannassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Enkä yhtään kyllä epäile ihastusta hahah ;) Hillier Hobo on kyllä sekin upea laukku, varmasti loisto hankinta! Missä värissä mahtoi lähteä mukaasi? :)

      Poista
    2. Hillierin nappasin konjakinruskeana! :) Oli nimittäin Stokkalla -40% ja meinasin saada slaagin - en ole varmaan koskaan ollut niin vikkelästi kassalla! :-D

      Pst. Mulla kans insta, smallthingselina ;) En oo sitä blogia vielä(kään) saanut aikaiseksi.

      Poista
    3. Ohoh, no en kyl ollenkaan ihmettele! Sen verran mahtava toi aleprosentti, vaikka kyseessä onkin noinkin klassinen väri kuin konjakinruskee. :P Jostain räikeestä kausiväristä tollainen ale ei olis niin kummastuttava. :D Täytyypä alkaa seurailee instassa! Mulla on tili yksityinen toistaseks kun kuvia on joku pari tuhatta ja haluisin niitä "alkuaikojen" kuvia poistaa mutta se pitäis tehdä yksitellen kuva kerrallaan hyih... turhauttaa jo ajatuskin joten saattaa olla että lähiaikoina avaan uuden profiilin ja laitan sen sitten julkiseks. :)

      Poista