Esprit

e2
Hello! Multa kysyttiin haluaisinko pientä palkkiota vastaan kirjoittaa postauksen Espritistä, vaatemerkistä joka valtaosalle lienee tuttu, ja kyllähän se mulle sopi. Jos samaa olisi kysytty pari vuotta sitten, olisin sanonut taatusti että nou thänks, sillä silloin Espritin valikoima ei suoraan sanottuna kolahtanut muhun yhtään, ja tietenkään ihan mistä tahansa en tahdo alkaa omassa blogissani kirjottelee. Silloin tää ei olis enää mun blogi, vaan pelkkä kanava mainostajille. ;) No mutta juu, kauaa mun ei nyt tarvinnut pohtia että tarttuako tähän yhteistyöhön vai ei, koska viime vuosina Esprit on mun mielestä ottanut ison harppauksen parempaan suuntaan ja on kokenut tietynlaisen "nuorennusleikkauksen". Brändi on jotenkin paljon paremmin muodin aallonharjalla mukana. Tästä syystä oonkin muutamia kertoja tänä vuonna innostunut käymään Espritin myymälässä! :) Liikkeen ohi kulkiessa mulla on vaan katse alkanut harhailla esim. neonkeltaisissa neuleissa ja pakko on ollut pistäytyä hypistelemässä. Fiilikset brändistä on siis nykyään positiivisia ja ajattelin, että miksikäs en siitä postausta tekisi. Tässä siispä tulis lyhykäistä informaatiota Espritistä sekä mun omia poimintoja ESPRIT Online Shopista :)

e6
Esprit on perustettu 60-luvun loppupuolella San Franciscossa - tästä mä vähän yllätyin, sillä oon aina kuvitellut merkin olevan eurooppalainen. :D Espritin valikoimaan kuuluu niin naisten, miesten ja lasten vaatteita ja asusteita, kuin myös kodin tekstiilejä. Espritin tuotteita myydään tänä päivänä yli 40 maassa; omia liikkeitä merkillä on reilu 1000 ja jälleenmyyjiä yli 10 000. Vuonna 2011 Esprit aloitti pitkäkestoisen ohjelman, jonka tarkoitus on elvyttää brändiä. Nyt hiljattain Esprit tehnyt yhteistyötä maailman kuulujen mallien, Gisele Bündchenin ja Christy Turlingtonin, kanssa.

e5
e11
47
e8
e9
e4
e10
Mun ajatukset näistä vaatteista tiivistyy kutakuinkin näin: kivoja ja toimivia perusvaatteita arkeen ja juhlaan, pienellä twistillä. Espritin vaatteissa ideana on ennemminkin ajattomuus, hyvä materiaali ja laatu sekä istuvat leikkaukset kuin catwalk-henkiset yliampuvat koristukset ja vahva sesonkisidonnaisuus.

4 kommenttia:

 1. Oi nam! Tuo tummansininen maksimekko ja vihreä pitsihame - pakko käydä katsomassa asap! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on munkin lemppareiden joukossa hih! Etenkin toi hame :)

   Poista
 2. ihana toi hologrammiclutch/mikä lie pussukka onkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva! Ja huomattavasti huokeemman hintain ku vaikka Stella McCartneyn hologrammilaukku :p

   Poista