Tallinnan reissu

tal1_effected
Eilen tuli tehtyä pikavisiitti Tallinnaan. Äh, ens kerralla ehottomasti pitää kyllä taas yöpyy jossain (vaikka viime kesänä hyväksi todetussa Savoy Boutique Hotellissa vanhassakaupungissa) sillä tollasesta muutaman tunnin päiväristeilystä tulee vaan vihaseks hahah :D Kuvaaminenkin vähän lopulta jäi kun kamera unohtui parin kuvan ottamisen jälkeen laukkuun enkä sitten sen koommin enää kaivanut sitä esiin. Mun mielestä Tallinna on ehdottomasti tosi kaunis kaupunki ja siellä on kiva vaan haahuilla ympäriinsä esimerkiks just vanhankaupungin alueella, mutta nyt lähinnä vaan käveltiin sen läpi keskustaan ja sieltä takas satamaan. Ihan kiva reissu oli tiukasta aikataulusta huolimatta, toivottavasti pian uudestaan! :)

tal2_effected
Hahah rakastan noita laivojen rapuleipiä :D Olis niin helppo väsätä itekkin tollanen, mutta eipä oo koskaan tullut kokeiltua vaan rapuleivillä tulee herkuteltua lähinnä just risteilyillä. 

tal3_effected
tal7_effected
tal4_effected
tal5_effected
tal_effected
tal8_effected
tal10_effected
Syötiin jossain venäläisessä ravintolassa. Hinnat oli melko edulliset mutta täytyy sanoa, oltiin koko "seurue" vähän pettyneitä sekä palvelun että etenkin ruuan laatuun - se oli kyllä ihan hyvää, mutta missään nimessä ei sen enempää. :D 

Mitään kauheen kummosta ei tullut ostettua koska noh, kauheen kovaa säästömotivaatiota ei suoraan sanottuna ennen risteilyä löytynyt, mutta jotain pientä kivaa kuitenkin tarttui mukaan. :)

tal11_effected
Maista ainoot ostokset tein Alkossa. :--D Nolo suomituristi täällä terrrrrve... Oon viime aikoina ihastunut viskeihin jossain määrin, ja uskaltauduin ostaa tollasen Black Dee -viskin vaikken ollutkaan etukäteen googlaillut arvosteluja jne, että saa nähdä mitä moskaa toi on. Mutta mä tietysti ostin ton lähinnä hienon pullon takia! Aattelin tehä siitä tiskiainepullon, johon sain idean Peetan blogista. Viskin lisäks ostin perus juttuja kuten breezereitä :)

tal12_effected
Mä oon käyttänyt vuosikausia Lumenen kulmakarvavahaa, se on vaan ihan parasta. Mutta mun mielestä nykyään hinta on ihan järjetön, melkein 9€ tuosta 5ml tuubista. No, nyt sain sen tax freesta reilulla kuudel eurolla mikä on jo ihan kohtuullisen rajoissa hahah. :D 

tal13_effected
En tiennytkään että Philosophyn tuotteita saa laivalta! Siinä meni hetki kun nuuhkin testereitä ja mietin että minkä näistä nyt sitten ostaisi. :D Margarita lopulta vei voiton, vaikka esimerkiks kookos ja vaniljakin olivat super ihanan tuoksuisia. :)

2 kommenttia:

  1. Oi vitsi, olis kyllä ihana ehtiä Tallinnaan kesällä! Saa nähdä miten työt antaa myöden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyl kovasti, haluisin itekkin pian uudestaan! :)

      Poista