I could write a book with all the things I never said to you

Heipparallaa! Pidemmittä puheitta, vähän ostosten esittelyä olisi taas luvassa :)

IMG_4343
French Sole part 2! Toissapäivänä sai vihdoinkin noutaa postista nämä Asosin aleista jokunen viikko sitten tilatut ihanuudet. Kengät on ihanan pehmeää nahkaa (tuota kiiltonahkaista kärkiosaa lukuunottamatta) ja tuntuvat jo nyt jalassa tosi mukavilta. Taidan silti varmuuden vuoksi nyt tepastella näillä vain lyhyitä matkoja alkuun - mulla kun tuppaa lähes kaikista uusista kengistä tulemaan kauheat rakot. Niitä mun aiemmin ostamia French Solen viininpunaisia kiiltonahkabaltsuja oon jo muutaman kerran koittanut "sisäänajaa" ja vielä jokusen kävelykerran ne vaatii, ennen kuin niissä uskaltaa useamman kilsan talsia putkeen. :p Nämä beigemustat baltsut kuitenkin muotoutuu jalan mukaan varmasti paljon helpommin pehmeämmän materiaalinsa ansiosta, joten eiköhän näitä hyvinkin pian jo pääse käyttämään! 

IMG_4327
Myöskin Asosilta tilattu Paul & Joen söpö meikkipussukka oli ihan p-a-k-k-o tällaisena kissamummonaihmisenä tilata. Tosin, ostos oli kerrankin jopa ihan perusteltu, sillä mun tämän hetkinen meikkipussi alkaa olla jo vähän törkysen näköinen eikä vetoketjukaan täysin toimi enää. ;) Ääh, toivottavasti tää kissaprintti-ihanuus ei koskaan kulahda/hajoa, tää on niin hieno! :D Mukana tuli tuollainen pieni käsivoidepurkki.  

IMG_4292
H&M:lle tein minitilauksen joitakin viikkoja sitten, ja tällaista päädyin pitämään. Iiiiihanan neonpunainen neule maksoi vaan kympin, ja sai mut jo melkeinpä odottamaan syksyä että pääsen käyttäämään sitä. :D Tota virkattua mekkoa olin käynyt muutamaan otteeseen sovittamassa liikkeessä, mutta sitä oli jäljellä vaan valkoisena. Nettikaupasta onneks löytyi tuttu ja turvallinen musta versio, ja siitäkin sain koodilla pienen alen.

IMG_4268
Myöskin H&M:ltä peräisin on tuo tummansininen bleiseri. Se on ihanan pehmeetä materiaalia! Napit taidan kyllä vaihtaa kultaisiin, kunhan vaan saan aikaseks sellaisia tilata eBaysta tai jostain. :D Musta bf-bleiseri puolestaan on Gina Tricotista.

IMG_4297
Lindexissä on taas vaikka mitä kivaa, mitä on saatava syksyä ajatellen! Yks raitaneule on niin ihana että harkitsen vakavasti sen ostamista useammassa värissä... :D Ennen syksyisten juttujen ostamista tein kuitenkin pari sähkönsinistä alelöytöä. Tuon oikeanpuoleisen puseronhan mä jo ostin kerran ja esittelin sen täälläkin, mutta lopulta hinta (n. 35€) alkoi tuntua liian kalliilta polyesteripaidasta joten päädyin palauttamaan sen. No, nyt paita irtosi puoleen hintaan. ;)

IMG_4307
Wesc Oboe vol. 666... ainakin melkein. :D Nämä on vaan ylivoimaisesti parhaat kuulokkeet mitä oon koskaan kokeillut, ja kun törmäsin Junkyardin alessa tällaisiin korallinpunaisiin/kultaisiin yksilöihin naurettavaan 20€ hintaan ja vielä ilman postareita, niin olihan se pakko saada nämä(kin)! Pakko tunnustaa, nyt mun mieli tekee laittaa Junkyardiin vielä toka tilaus menemään kun siellä olis eräät Wescin nappikuulokkeet tosi hyvässä alessa, ja nämä Oboet olisi aika houkuttelevat kokovalkoisena... hmmm. ;)

2 kommenttia:

  1. Mulla on just noi Oboet valkosena ja ne on aika superit... ite aattelin et vois hankkia jotkut kivan värikkäät toisiks :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on ihan huiput kyllä! Mulla on vuosien varrella ollut punaiset, vihreät, neonpinkit, mustat ja nyt nää korallit, mutta musta vähän tuntuu että kun nyt sais vaivasella parillakympillä ne valkoisetkin niin himottaisi kyllä tilata... :D Oboeita (hieno taivutus) en kyl ihan hirveen helposti suostu toisiin vaihtamaan!

      Poista