Mix&Go

IMG_4419
Toissa viikolla tilasin Citymarketin nettikaupasta jotakin, mitä oon jo piiiiiiitkään ollut aikeissa ostaa - blenderin! Tähän asti oon tehnyt silloin tällöin smoothieta sauvasekoittimella, joka on niin skrubu että sitä käyttäessä nenään leijailee jo muutamassa sekunnissa inha muovinkatku. Ei siis välttämättä mikään turvallisin laite universumissa - ja sitäpaitsi, onhan sauvasekoitin nyt hemmetin kömpelö mikäli yhtään useammin mielii herkullisia smoothieita loihtia juotavakseen. Oli siis aika upgradeerata blendereiden ihmeelliseen maailmaan. ;) Mulla oli muutamia kriteereitä hankinnalle: mahtuu pieneen tilaan (keittiönkaapit on jo ennestään aika täynnä...), helppo pitää puhtaana, edullinen, kannun materiaali mieluummin muovia kuin lasia. Hitusen googlailin ja äkkiä löytyikin sopiva blenderikandidaatti, C3 Mix&Go. Citymarketin nettikaupassa laite maksoi tarjouksessa vaivaiset 25€ ovh. neljänkympin sijasta, joten valinta oli sillä selvä - ei ainakaan kallis hinta jäisi harmittamaan, jos jostain käsittämättömästä syystä laite ei tulisikaan tehokäyttöön. Toimitus oli ilmainen kun valitsin lähimmän cittarin noutopaikaksi, eikä siinä mennyt kuin muutama arkipäivä. :) 

IMG_4428
Tältä näyttää paketin sisältö. Kaksi 0,7 l muovikannua, yks terällinen kansi, kaksi normikantta, sekä tietysti itse laite. :) Täytyy kyllä todeta, että todella mainio ostos! Oon tässä reilun viikon tuttavuuden aikana ennättänyt tehdä varmaan kymmenen erilaista smoothiekokeilua. :D Mun lemppareista on tulossa oma postauksensa myöhemmin. 

IMG_4432
Pulloon mahtuu just sopivan kokoinen annos yhdelle esim. aamupalaa ajatellen, kun haluaa selvitä pelkällä smoothiella seuraavaan ateriaan saakka. :) Omasta mielestäni toimiva perus combo on 250g maitorahkaa, 2-3 dl maitoa tai vettä, reilusti marjoja tai hedelmää, sekä mahdolliset "mausteet". Myös pellavansiemenrouhetta tai kaurahiutaleita eksyy silloin tällöin sekaan. :)

IMG_4442
Ohjevihkon lopussa on jokunen herkullisen oloinen smoothieresepti - täytyykin joskus muistaa kokeilla! 

All in all, suosittelen kovasti C3 Mix&Go:ta, jos jollain teistä on yhtään blenderin osto mielessä pyörinyt! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti