Zoom Structure

structure
Tilasin just uudet lenkkikengät Zalandolta, wohoo! Oon ihastellut näitä ihania neonoranssilla maustettuja Nikeja jo jonkin aikaa, mutta nyt kun ne olivat alessa, ja uutiskirjeen tilaamalla sai vielä alehinnastakin 10€ pois, päätin laittaa tilausta menemään. Täytyy vaan toivoa että osasin valita sopivan koon, kun Niket tuppaa joskus olemaan vähän pientä mitoitusta ainakin omien kokemuksieni mukaan. No, aina voi onneks palauttaa jos ei oo hyvät. :-) Mun viime vuonna ostetut Asicsit on jo lähes käyttökelvottomat - siitäkin huolimatta että talvikauden käytin toisia, hieman lämpimämpiä popoja. Mulla on aika ylipronatoiva askel ja kengät mallista riippuen tuppaa joko painumaan lyttyyn tai niihin kuluu kaameat reiät kantapään yläpuolelle kankaaseen, siihen kengän sisäsivulle. Tosin, se hyöty siitä kulumisesta on, että tulee sitten pakostikin vaihdettua kengät aika tiuhaan tahtiin - eikös ne vanhat lenkkitossut n. 1000 kilsan jälkeen pitäisi dumpata...? :D Tavallaan tän "eihän niitä kuitenkaan voi kauaa käyttää" takia tekisi mieli vähän pihistää kenkien laadusta, mutta itse oon kyllä todennut että omissa jaloissani ero halpiksilla ja laadukkaammilla lenkkareilla on kuin yöllä ja päivällä. Tai cokiksella ja Pepsillä, miten asian nyt haluaa ilmaista. :D Innolla odotan että pääsee testaamaan uutukaiset, toivottavasti siis tulee pian viestiä paketin saapumisesta! ;) 

Onko muilla ongelmana ylipronaatio? Jos kyllä, mitkä kengät ootte havainneet parhaiksi jaloillenne? :) 

2 kommenttia:

 1. Mulla on ollut vähän samaa ongelmaa, mutta vain oikeassa jalassa :O Huomaan sen kenkien kulumisessa sekä siinä että osa jalkapohjasta kipeytyy lenkillä todella usein. Eikö sulla kipeydy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa joo, mullakin jalkapohjat kipeytyy jonkin verran lenkkeilystä! Ei onneksi kovin häiritsevästi, enemmän mulla on ongelmana se että vääränlaisesta askeleesta kipeytyy pohkeet, ja joskus se tuntuu menevän jopa penikkataudin puolelle :/ Jostain syystä mulla tuollaiset vaivat ilmestyy aina keväällä heti kun lumet on sulaneet pois, ja kestää ainakin alkukesään saakka - ja siis lenkkeilen talvella kyllä ihan yhtä aktiivisesti, eli ei ainakaan siitä pitäisi noiden kipujen johtua että yhtä äkkiä olisi alkanut liikkua enemmän. :D Ja mulla kipeytyy kummatkin jalat, mutta oikea hitusen enemmän jostain syystä.

   http://terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=jal00117 tuolta muuten löytyy mun mielestä ihan hyvä ja asiallinen teksti aiheesta, jos vaan kiinnostaa :)

   Poista