There's a bluebird in my heart that wants to get out but I'm too tough for him, I say, stay in there, I'm not going to let anybody see you.

New in.. :)

IMG_4887
IMG_4885
Huuto.netistä vaivaisella 12 eurolla (postareineen!) löytämäni Missoni x Lindexin neule kolahti postilaatikkoon jo jonkin aikaa sitten, mutta vasta nyt sain aikaiseksi kuvata sen tänne blogiin. Aivan ihana, ja ihan uudenveroisessa kunnossa! :) Onneksi kesä on hitaasti mutta varmasti alkanut vaihtua syksyyn, nimittäin mä en enää yhtään jaksaisi kesävaatteita - vaikka nekin toki kivoja on, mutta kaikkea aikansa heh. Odotan innolla, että voi taas pukeutua isoihin ja pehmeisiin neuleisiin, ne kun sattuu olemaan mun lempivaatteita. :)

IMG_4844
IMG_4847
IMG_4864
Pari päivää sitten sain tekstarin, että Zalandon tilaus on vihdoin saapunut lähikauppaan noudettavaksi. Mähän pingoin miltei heti pakettia hakemaan, halusin äkkiä päästä sovittamaan uusia sneakereitani. :D Tosiaan, bongasin nää Niken häikäisevän oranssit Zoom Structuret Zalandon alesta, ja ainoa jäljellä oleva koko oli 42. Tuumin että se voisi olla ihan passeli, kun normaalisti mun kengänkoko lenkkareissa on 41, ja Niket on yleensä olleet oman kokemukseni mukaan huomattavan naftia mitoitusta. Vähän jänskätti silti kokovalinta, mutta nappiin onneksi osui! Pari kertaa oon jo käynyt kenkiä testaamassa, ja so far so good. Sanoisin että loistotossut tällaiselle linttaan astujalle kuin minä, täytyy vaan toivoa, ettei ihan niin nopsaan kulu reikiä kengän sisäpuolelle kuten aiempien kenkien kanssa on käynyt.

IMG_4895
Yksi epäonnistunut ostoskin tuli tehtyä, nimittäin tilasin Ellokselta hyvään alehintaan Zara Homen rengasverhot, joita olin pitkään ihastellut. Tuotekuvissa verhot näytti iiiihanan räikeän koralleilta, mutta livenä väri olikin sitten todella pliisu ja jotenkin "tunkkainen". Mutta kai tuota sävyä on sitten jotenkin vaikea vangita kameran linssin läpi, nimittäin jostain syystä myös mun kamera halusi nyt hieman kaunistella todellisuutta, kun tuossa nappaamassani kuvassa verhojen sävy näyttää jopa ihan kivalta ja freesiltä. :D Tylsän värin lisäksi verhot olivat aaaaivan liian pitkät mun olkkarin ikkunaa ajatellen (kannattaa ehkä ensi kerralla tsekata ne mitat...), ja materiaali puolestaan oli syntiäkin painavampaa. Palautukseen siis menevät nämä. Pettymys! Täydellistä korallin sävyä edustavien verhojen metsästys jatkuu tätä menoa eläkeikään saakka. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti