Fun Fact Friday #8

IMG_20160318_221852

IMG_20160324_193733

IMG_20160324_194225

1. Rakastan kalanmaksaöljyä. Voisin juoda Mölleriä suoraan pullosta! Aijai. Oon yhtä sekaisin kuin isä, sillä sekin on kuulemma nuorena vetänyt sitä lusikkatolkulla naamariin... :D

2. Oon muoti- ja tyyliasioissa avarakatseinen, ja lämpenen useimmille trendeille melkeinpä heti, kun niitä alkaa valua catwalkilta kauppoihin ja katukuvaan - vaikka valtaosaa erikoisuuksista en ikinä omassa tyylissäni tulisikaan kokeilleeksi. Muutama pukeutumismoka tulee kuitenkin mieleen. Ensissänkin, läpikuultavat trikooleggingsit lyhyen paidan kanssa - nouuuuuu!!! Miksi, oi miksi? Aivan kamalan näköistä. Leggings are not pants so cover your ass on vanha mutta toimiva ohjenuora leggingsien käyttöön.

Toinen suorastaan ahdistusta aiheuttava tyyli-ilmiö on paljaat nilkat pakkasella. Talvella keskustassa näkyi harva se päivä teinityttöjä, joilla oli jalassa nilkkasukat ja tennarit - täten farkun lahkeen ja kengän varren välistä vilkkui 2-3 senttiä paljasta ihoa. TALVELLA! PAKKASESSA! Hello vaan paleltumat, luuvalo ja muut vaivat, jos tolleen säännöllisesti karaisee itseään. Vanhemmat, kattokaa vähän millasissa pukimissa ne teinit lähtee ovesta ulos. Ja miks ihmeessä semmoset pari-kolmekymppiset vielä näyttää aikuisina mallia, että on ihan fine yhdistää paljas iho ja talvipakkaset? Ei ummarra. Onneksi säät on nyt jo lämpimämpään päin!

3. Kehutuin asia ulkonäössäni on hymy, joka tuntuu järjettämältä - mullahan on sellanen jäätävä idioottivirne... jaetulla toisella sijalla taitaa olla pituus ja kintut, kolmantena hiusten paksuus.

IMG_20160327_145450

IMG_20160323_160949

4. Brändäys kiinnostaa mua tällä hetkellä paljon: miten luodaan vahva, näkyvä ja ennen muuta aikaa kestävä brändi? Oon ajatellut perehtyä aiheeseen enemmänkin, ja harkitsen jonkun hyvän kirjan tilaamista Amazonista. Tämä kiinnostaisi, onko joku lukenut kyseistä opusta?

Suomen kiinnostavin brändi on muuten mun mielestä Nalle. Kaurahiutaleiden kuuluu olla aina Nallea! Nallessa on jotakin kiehtovaa; lähes jokainen suomalainen tietää Nallen puurohiutaleet, vaikkei tuotteita käsittääkseni mainosteta mitenkään. Tai jos mainostetaan, se on niin hillittyä ja hienovaraista, etten ole onnistunut koskaan bongaamaan mainosta missään. ;) Valikoima on todella tarkkaan rajattu, mutta toimiva. Pakkauksen kyljessä pönöttää aina sama lempeä nallenassu vuodesta toiseen, eikä tuttua hahmoa ole sorruttu muokkaamaan muoti-ilmiöiden mukaan esim. manga-tyyliseksi. Hrr. Raisio, älkää IKINÄ kajotko siihen hienoon nallehahmoon. :D 

5. Mun mukamas salaisia haihatuksia ovat mm. street style -blogi, kirjan kirjoittaminen ja oma ravintola. Blogista ei tässä kohtaa sen enempää, sillä oikeastaan se unelma on "vain" parempaa kuvauskalustoa ja url-osoitteen ostamista vaille valmis toteutettavaksi. Koen blogin sellaiseksi "lähivuosina tai ei koskaan" -projektiksi, katsotaan tuleeko siitä mitään. Täyskennoiset järkkärit on aika tyyriitä. :/ Kirja olisi jotain awkwardia introverttilässytystä mauttoman sarkasmin höystämänä, ja ravintola olisi lyhyesti ja ytimekkäästi leppoisa pubi, jossa kotiruoka goes gourmet.

IMG_20160408_143700

IMG_20160408_201622

6. Viime yön unessa oltiin J:n kanssa metsässä. Talsittiin sen läpi ja päädyttiin lopulta keskelle peltoa, jossa hillittömän iso pallokalan näköinen haukka alkoi seurata meitä. Se aina välillä hyökkäili kohti, ja sitten löin sitä kepillä. :D Hemmetin angry bird.

Sitä aiemmassa unessa puolestaan tuttu sukulaiskampaaja tutki mun hiuksia, ja näytti sormella "tän verran pitää ottaa latvoista pois". Yks kaks paikalle ilmaantui kirurgi turkooseissa sairaalareleissä kertoen "Joo nyt pitäisi heti leikata tai muuten sisäelimet on vaarassa. Jos tulehdus leviää, oot äkkiä hengenvaarassa!" Olin itku silmässä ja sopersin vaan että no leikataan sitten. :D Taitaa jo vähän vaivata toi tukka, kun en oo taas yli puoleen vuoteen käynyt lyhentelemässä latvoja.

Vielä kolmas juttu uniin liittyen; nähdään äidin kanssa harvakseltaan enneunia (joskus aika pelottaviakin asioita) ja ollaan molemmat kuuhulluja, eli ei pahemmin nukuta täysikuun aikana.

IMG_20160401_102527

IMG_20160406_111412

IMG_20160401_185852

7. Mun elämä on täynnä hassuja sattumia. Yks päivä paikallislehessä oli kuva jännästä tatuoinnista ja mietin, miltähän se mahtaa näyttää livenä. No, sehän selvisi heti seuraavana päivänä kun kyseisen tatuoinnin kantaja tuli vastaan kaupassa, sama tyyppi oli kassajonossa heti mun jälkeen. :D

Oon aivan rakastunut Himin W.L.S.T.D -biisiin. Kappas, mun Spotifyn ilmaisversiossa, jossa tiettyä biisiä ei voi itse valita, soi jatkuvasti se. AINA kun käynnistän sovelluksen puhelimella, on 100000% varmaa että heti ekana soi se biisi, vaikka listalta kuuluisi soida randomisti mikä tahansa sille lisätty biisi. Ja niitä biisejä on siis reilusti yli sata.

Viime vuonna 1. huhtikuuta - aprillipäivänä - sain tietää saaneeni pestin nykyisessä työpaikassani. Kas, oli ollut pitkä kausi kun en ollut päässyt edes mihinkään haastatteluihin, mutta eiköhän heti seuraavana päivänä soitettu toisestakin paikasta, että hei täällä olisi töitä sulle. Onneksi puhelut olivat just tuossa järjestyksessä, eikä toisinpäin! Mun veli sai hiljattain töitä, ja isosiskonsa jalanjäljissä kun kulkee, niin hänkin sai tietää hyvät uutiset aprillipäivänä. Sukuvika ilmeisesti. :D

8. Jos pitäisi valita joko esiintyminen yleisön edessä tai maailman korkein benjihyppy, valkkaisin ihan koska vaan jälkimäisen. Kaikenlainen esillä oleminen on mulle karmeampaa extremeä kuin varsinaiset extreme-tempaukset. Tykkään huvipuistoista, mutta mun mielestä Suomessa hurjimmatkin laitteet on tosi lällyjä. Ei tunnu missään! Olis kiva matkustaa joskus vaikkapa Saksaan, josta pitäisi löytyä jo aika sairaitakin huvipuistolaitteita. :D

IMG_20160327_211052

IMG_20160327_211327

9. Viimeisin asia joka on liikuttanut mua, on kun yhtenä iltana lenkillä tuli vastaan iäkäs pariskunta. Se mummo näytti niin hauraalta että kaatuisi pikku tuulenpuuskasta heti, mutta onneksi sillä oli vieressä puoliso (tai kenties hyvä ystävä?), jonka kanssa mennä käsikynkässä. Molemmat näytti kovin elämänviisailta ja lempeiltä kuin lampaat. Musta on ihanaa nähdä vanhuksia jotka pitää huolta toisistansa, ilman katkeruutta. Sekin on kuitenkin yleistä, ettei oikein kumpikaan oo onnellinen - sitä hävettää joka ei pysty itse huolehtimaan täysin itsestään, ja se turhautuu joka joutuu "passaamaan".

10. Kiusaan itseäni söpöillä kuuttivideoilla. Jos laatisin bucket listin, moisten löllöpalleroiden näkeminen olisi ehdottomasti tärkeysjärjestyksen kärjessä.

11. Pääsiäinen oli ja meni jo, mutta pajunkissoja näkyy edelleen teiden reunoilla. En kauheesti tykkää pajunkissoista, sillä sain pienenä päähäni että ne näyttää surullisilta kissanpennuilta, joilla on silmät kiinni. Siitä sitten vielä vedin sen johtopäätöksen, että ne pajunkissat edustaa kaikkia maailman kuolleita kissoja. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti