Sä näät niiden selät, ne on salkkuja napsauttelevat excel-sedät

ootd160416_1

sunnies - Rayban
earrings - Timanttiset
top - Gina Tricot
coat - H&M
bag - Michael Kors
bracelet - Michael Kors
jeans - Topshop
sneakers - Nike

ootd160416_2
Tässä asussa on muutama uusi juttu - nimittäin tukka ja lenkkarit. Kävin vihdoin ja viimein leikkauttamassa hiuksia, ja lähtihän niitä kuivia latvoja monta senttiä! Vähäsen masentaa tää huomattavasti lyhyempi pituus, mutta noh, kyllähän ne haivenet taas kasvaa ja ainakin hiukset näyttää paremmalta nyt, kun ei ole takkuuntuvia hamppulatvoja. Pitää kyllä pitkästä aikaa harkita Cutrinin Bio+ Energen seerumia, jota vuosia sitten käytin tukkaa kasvattaessa. Se on aika tehokas tökötti, mutta pikku miinuksena on mainittava "vauvahaituvat" joita alkaa kasvaa ohimolla ja niskassa.

Lenkkarit ostin Zalandolta, mukavasti puoleen hintaan. Jos jostain kengistä oon tarkka, niin lenkkareista. Niiden pitää olla Niket ja mallin ylipronatoiville kintuille tarkoitettu. Mun edelliset lenkkitossut oli Niken Zoom Structuret, ja sitä edelliset Lunareclipset. Seuraavaksi halusin testata Lunarglide -mallia, ja tadaa, nyt ne irtosivat vaivaisella 65 eurolla tuolta kerrassaan loistavasta saksalaispuljusta. Kyttään aina tarjouksia, enkä oo tainnut koskaan maksaa ylipronaatiolenkkareista sitä normaalihintaa n. 130-150 euroa. Vaikka samat mallit pysyykin vuodesta toiseen valikoimassa, onneksi värivalikoima aina päivittyy sesongin vaihtuessa. Näin voi tehdä hyviäkin löytöjä, ellei ole nirso värin suhteen. ;) Muutamat lenkit ja kauppareissut oon uusissa lunareissa talsinut, ja kelpo kengiltä ne vaikuttavat. Kun käyttökokemusta on hieman enemmän, voisin tehdä pientä vertailua kolmesta edellä mainitusta Niken kenkämallista! Olisi vielä neljäskin malli jota haluaisin joskus testata, palkintoja kenkätesteissä voittanut Zoom Odyssey, mutta ne ovat niin jäätävän hintaisia että saa kyllä osua joku superalennus kohdalle, ennen kuin edes harkitsen. :D 

Äh, näkisin tuon räjähtäneen Korsin laukun tilalla niin paljon mieluummin Guccin bamboo shopper bagin. Kyttäsin sitä hiljattain eBayssa mustana koossa medium, mutta tietysti hinta kohosi viime hetkellä reilusti yli oman budjettini. Okei, ei mulla varsinaisesti ole mitään laukkubudjettia nyt, mutta olin jo fiksuna muijana päättänyt että elän toooooodella pihisti seuraavan kuukauden... :D Ehkä lopulta oli kumminkin ihan hyvä, etten sitä laukkua voittanut. Vielä joskus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti