Aina matkalla jonnekin, minne ikinä päätyykin on puolitiessä jostain, tietää sen varsin hyvin itsekin.

IMG_7810
Ilman sen kummempia jorinoita, tässäpä olisi mun viimeaikaisia alelöytöjä! 

IMG_7757
Mango. Tää on ehkä se turhin ostos, mutta en vaan voinut enää nukkua "onneni" yli kun vuosi sitten ihastelin samaista mekkoa Booztilla, mutta se myytiin nopeasti loppuun. Nyt mekkoa oli taas tullut uudelleen myyntiin, joten oli pakko iskeä kiinni. :D Tää on mun päällä seuraavissa juhlissa, mitkä ikinä ne juhlat sitten tuleekaan olemaan! Kai tässä nyt edes jotkut karkelot kesän mittaan tulee vielä vastaan. Jos ei muuta, niin itse järkätyt kissanristiäiset - siis ihan kirjaimellisesti. Mulla on vihdoin kiikarissa kissanpentu, joka toivon mukaan on mun ensi kuun alussa! Ihanaa, en malta odottaa... :')

IMG_7760
Bikbok. Musta sifonkinen huitula, siis montakohan pikkusen saman tyyppistä mulla jo mahtaa olla? Nää on mun turvavaatteita, eikä niitä voi olla liian montaa!

IMG_7772
Bikbok. Ultimaattinen farkkuhameiden vihaaja käänsi tämän hamosen nähtyään kelkkansa. Oivoi.

IMG_7793
Bikbok. Parin euron korvikset ovat olleet käytössä jo lukuisia kertoja! Vähän vaihtelua mun Dyrberg/Kernin ruusukultaisille timanttikorviksille ja isoille helmille.

IMG_7764
Gina Tricot. Ostin GT:stä samanmallisen Tess -pellavapaidan viime vuonna, ja se on edelleen ihan priimakunnossa - ei mee miksikään vaikka kuinka käyttäisi ja pesisi koneessa! Nyt kun kevätmallistossa oli taas samoja paitoja, kokoelma kasvoi siniraidallisella ja oliivinvihreällä. Pellava on mun ehdoton suosikkimateriaali vaatteissa ja kodintekstiileissä. Suosittelen!

IMG_7778
Only. J:n ensimmäinen kommentti oli "Maksoitko sä tollasista jotakin?" :D Isä puolestaan kysyi, eikö kaupassa ihan oikeasti ollut ehjiä farkkuja myynnissä, hekhek. Nää revityt lökärimalliset farkut on jakaneet paljon mielipiteitä! Eihän tämmöset ketään imartele, varsinkaan jos sattuu olemaan jo valmiiksi vähän pönäkkä kuten ite oon. Muutama viikko sitten mulla vaan tuli totaalinen turhautuminen helteisiin, ja tuntui että ihan pakko saada jotkut rennot kesäfarkut. Nää on ehdottomasti semmoset! :D 

IMG_7791
Mango. Off shoulder -postauksessa kerroin tilanneeni tämän puseron hieman riskillä Mangon nettikaupasta, ja onneksi tein niin - paita on super kiva.

IMG_7805

IMG_7809
Tommy Hilfiger. Mulla ei oo ollut mustia perusbaltsuja vuosikausiin, ja mustat Birkenstockin sandaalitkin vetelee jo viimeisiään, kun oon astunut kannat lyttyyn. Mustille kesäkengille on aina käyttöä ja mietin pitkään, hommaanko samanlaiset birksit tilalle, vai oisko tällä kertaa hieman salonkikelpoisempien ballerinojen vuoro. Päädyin lopulta baltsuihin: toisin kuin arkiset sandaalit, ne taipuvat tarpeen tullessa vaikka juhlaankin. Tommy Hilfigerin rusettiballerinat ovat aitoa nahkaa ja maksoivat alessa viitisenkymppiä. 

Vielä olis yksi alelöytö esittelyä vailla, mutta se ansaitsee kyllä aivan oman postauksensa. ;)

// Sale shopping madness part. 12345. :D There's some pieces that my closet actually needed, like linen shirts and black flats. And then... well, there's pieces like that floral dress in the second photo. Not really needed, but just way too awesome to let go. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti